24-12-2007, 23:50 | #61 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
ARKADAŞLAR GREV BİZEDE ŞART BELKİ BU KANUNU ÇIKARTANLAR SPORUN NE DENLİ YAŞAM BOYU SÜREÇTE ETKİLİ OLDUGUNU BİLMESELERDE BİZLER BİLENLER OLARAK SESİMİZİ ÇIKARTIP BURDAYIZ DEMENİN VAKTI GEÇTİ BİLE AMA ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEK KARDIR ARTIK BU ÜLKEDE AMAN BE BEDEN EGİTİMİ DERSİİŞTE BOŞ SÖZLERİNİN ÖNUNE GEÇIP BRANŞIMIZIN NE DENLİ ÖNEMLİ VE ZOR OLDUGUNU BUNU ANLAYAMIYAN HERKESE GÖSTERELİM LÜTFEN. |
Reklam Alanı |
25-12-2007, 14:45 | #62 |
Yeni Üye
Ben 1 saatlik dersde ancak selamlama ve yoklamayapıyorum zaten bunları yapana kadar ders bitiyor 10 dk kala zaten öğrenci kıyafetlerini değişmesi gerekiyor zamanmı kalıyor başka birşey yaptırmak için |
25-12-2007, 14:48 | #63 |
Yeni Üye
Beden eğitimi dersini zaten angarya ders olarak görüyorlar yakında sanırım beden eğitimi dersi diye bir ders kalmayacak |
05-01-2008, 01:26 | #64 |
Yeni Üye
İyce beden eğitiminin cılkı çıktı amacından saptı.Beden Eğitimi adı üstünde bedensel bir faaliyet.Ama yok etkinlik yok anket derken çocuklara eziyete dönüştü.Nerde o eski beden eğitimciler.Anlattıklarımı ben anlamıyorum çocuklara ne diyeyim. [img]smileys/smiley19.gif[/img] Bir saatte çocuk doya doya oyun bile oynayamıyo.Öğrenmek şöyle dursun.
|
05-01-2008, 02:58 | #65 |
Moderator
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
Valla ben de bir türlü sevmedim ve sevemeyeceğim bu yeni sistemi....
07-01-2008, 00:56 | #66 |
Girişken Üye
ahmet hocam ben eylülde göreve başladım ama hala anlamadığım eski ve yeni müfredatın tartışılması eskiyle yeninin arasında ne fark varkı?beni aydınlatırsanız sevinirim. |
07-01-2008, 01:35 | #67 |
Moderator
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
Valla ne diyeyim Alev hocam, eski sistemle çalışan arkadaşlar daha iyi bilir. Eski sistemde herşey daha basitti. şimdi ise bayaa karışık geldi bana, ve yeni müfredat tam teşekküllü okullara göre hazırlanmış. bu yüzden pek ısınamadım.
aslında daha çok şey var ama, boşverin, kafanızı karıştırmak istemiyorum...
06-02-2008, 00:09 | #68 |
Yeni Üye
yoklama yap,selamlama,hangi konunun işlenmesi gerektiğini söle ve dersi bitirmek için selamlama yap,geriye 1 dk falan kalır o bir dk da talim terbiye kuruluna ve MEB saygı duruşu yaptır ve dersi bitir.
|
06-02-2008, 21:20 | #69 |
Banned
ilginç ve şaşırdım halinize....evrak,anket,dosya,proje,performans,akr an degerlendirme,vs... vs...davranş notları,e_okul notları eeee herkes eline bi tane notebook alacak nöbet klübesi gibi bi yerden elinde megafon yada kulaklıklı micrafon oglum şöyle yap kızım böyle yap bak davranışların zayıf akranlarınla iyi geçin bi saniye senin davranışlarını hiç begenmiyorum sana eksi verdim senin performansını begenmedim dur şu anketi dolduralımdurun dosyalar dokunmayın kızım nerede senin projen oglum performans görevinde sana rehberlik yapmam lazım ama bekle şimdi davranış notlarını girmeliyim..... ..... ya arkadaşlar bi atasözü var ''cami ne kadar güzel ve büyükte olsa imam bildiğini okuyabilir'' diye uyandırırım sizi bakanlıga bu ewrak yükünün derse ve zamana ve çoçuk ruhuna uygun olmadıgına dair görüş ve yazılarınızın rapor edildiği var mı?her zümre il ve ilçe kararlar alıp dersin nasıl işlenmesi hakkında bi rapor hazırlayıp bakanlıga sunmadıkça bu saçmalama eweleme gevelemelerimiz devam edecek ve burada ve bir araya geldikçe aglayıp duracaksınız.....çünki ben yakında deli raporu alıp ayrılacagım aranızdan böyle giderse..bol excel li ,ewraklı günler..ümit yaşar elçin
|
07-02-2008, 12:16 | #70 |
Yeni Üye
avrupada ders saatinin ençok olduğu derslerden biride beden eğitimi bizse 1 saat
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, dersinde, eğitimi, saatlik, yapılabilir |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|