04-12-2009, 13:43 | #11 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
İlk olarak blackghost arkadaşımın sorduğu sorulara cevap vereceğim, Almaya hak kazanılan bu sertifikayla başınız hiçbir şekilde derde girmez kendinize özel bir yer açabilirsiniz veya özel sektörde rahatlıkla çalışabilirsiniz bunun garantisini veriyorlar.Devlet kurumlarının bünyesinde çalışmaya gelince daha önce belirttiğim gibi Federasyon onaylı olması gerekli sertifikanızın. Kaygınızı anlıyorum bu kursların ücretleri yüksek.Fakat eğitim aldıktan sonra verdiğim ücretin cok cok üstünde eğitim aldım diyebileceksiniz.Şimdiye kadar tüm eğitim alanlar buşekilde bir cümle kullandığı için yazıyorum. qmarine arkadaşımın verdiği linkler çok güzel ve aydınlatıcı,Federasyonun belirtmiş olduğu gibi bir çok yer bu eğitimi veriyor, korsan bir şekilde diyebiliriz.Sizce Etkin İnsan bu şekilde eğitim veriyor olsaydı Ege Üniversitesi desteklermiydi? Bu yüzden Federasyon Etkin İnsan eğitimini diğerlerinden ayrı tutuyor bunu Federasyon yetkililerine ulaşarak öğrenebilirsiniz.Sakatlanmalar olduğunda sertifikalarınızın hiçbir önemi kalmıyor kişi dava açtığında isterseniz uluslararası sertifikanız olsun bu sizi kurtarmaz.İnsanları sakatlamamak için doğru bir şekilde pilates yaptırmak için pilates eğittmeni oluyorsunuz. |
Reklam Alanı |
29-01-2010, 01:46 | #12 |
Yeni Üye
PİLATES EGİTMENLİK SERTİFİKA PROGRAMI 8 ŞUBAT TARİHİNDE BAŞLICAKTIR KONTENJANIMZ 8 KİŞİ İLE SINIRLIDIR MAT1 VE MAT 2 OLMAK ÜZERE TÜM MAT ÇALIŞMASINI İÇERMEKTEDİR EGİTİM BEDELİ 1000TL DİR KONTENJANIMIZ SINIRLI OLDUGU İÇİN LÜTFEN KAYDINIZI EGİTİMDEN BİR HAFTA ÖNCESİNE KADAR YAPTIRINIZ 5 YILLIK ESMİRA DENEYİMİ İLE SİZDE EGİTMENLİGE DOGRU YERDE ADIM ATIN
PİLATESMİRA TEL:0232 343 22 43 www.pilates.com.tr info@pilates.com.tr |
30-01-2010, 20:47 | #13 |
Üye
arkadaşlar turkiye cimnastik federasyonunun düzenlediği pilates antrenörlük kursuna katıldım ve bizzat 1. ağızdan öğrendimki federasyon harici alınan belgeler geçerli değil sakın hiçbirine kanmayın turkcimfed.org adresinden eğitimleri takip edin
10-03-2010, 18:06 | #14 |
Yeni Üye
bu konuda benı aydınlata bılır mısınız ılerde ne zaman acılır bu kurs
sımdıden tsk ederım |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
destekli, eğitmenliği, programı, pİlates, sertifika, yoga, yogalates |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |