![]() |
![]() |
#1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İşitme Engelliler Okulları Spor Oyunları´nda Türkiye birincisi olan 19 Mayıs İşitme Engelliler İlköğretim Okulu Basketbol Yıldız Kız takımını ödüllendirdi. Vali Güzeloğlu, Konya´da 28-31 Mayıs tarihleri arasında yapılan şampiyonada Samsun´a birinciliği getiren 19 Mayıs İşitme Engelliler İlköğretim Okulu Basketbol Yıldız Kız Takımı oyuncularını kutladı. Güzeloğlu, "Samsun adına elde edilen başarıdan dolayı tüm öğrencileri kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum" dedi. kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Moderator
Teşekkürleriniz: 0
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
teşekkürler, ve başarılarının devamını diliyorum...
![]()
![]() |
#3 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
![]() ![]() Elif rekora doymuyor PTT Atletizm Spor Kulübü´nün başarılı sporcusu Elif Koç, İzmir´de Türkiye rekoru kırdı. 7 ilden 26 sporcunun katıldığı Yıldız Kızlar 3000 Metre Yürüyüş Yarışması´nda 14 dakika 58 saniyelik bir derece yapan Elif Koç, Balkan Şampiyonası´nda kırdığı Türkiye rekorundan sonra yeni bir rekora da İzmir´de imza attı. Elif´in çok başarılı bir sporcu olduğunu belirten PTT Atletizm Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Ersoy, "Elif, bugüne kadar katıldığımız tüm yarışmalarda bizi en iyi şekilde temsil etti. İnanıyorum ki bu çalışma azmiyle daha çok rekorlar kıracak" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
yildizlara, ÖvgÜ |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Reklam Alanı |