|
07-12-2008, 04:13 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Reklam Alanı
Beden Eğitimi ve Öğretiminde "Yeni ve Yaratıcı Yaklaşımlar Sempozyumu" 2009 Değerli Meslektaşlarımız, Spor Eğitimi Grubu (SEG) olarak hazırladığımız “Beden Eğitimi Öğretiminde Yeni ve Yaratıcı Yaklaşımlar” sempozyum serilerinin ikincisi “ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME YAKLAŞIMLARI” konusunda Hacettepe Üniversitesi’nde 30-31 Ocak 2009 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Bildiri Özeti son gönderme tarihi 31.12.2008 olarak güncellenmiştir. Bu sempozyumun ana odağı “Beden Eğitimi Öğretmenleri”, “Spor Pedagojisi Alanında Çalışan Üniversite Öğretim Elemanları” ve “Uluslararası Deneyime Sahip ve Yaptıkları Araştırmalarla Beden Eğitiminde Ölçme Değerlendirme Konularında Bilgi Birikimine Önemli Katkıları Olmuş Bilim İnsanlarını” bir araya getirerek fikir paylaşımı ortamı yaratmaktır. Bu bağlamda sempozyumun amaçları, 1) Ülkemizde, 2006-2007 öğretim yılında uygulamaya başlanan ilköğretim beden eğitimi öğretim programına ölçme ve değerlendirme boyutunda katkıda bulunmak, 2) Milli Eğitim programları ile öğretmen yetiştiren kurumlardaki programların örtüşmesine ilişkin yapılacak çalışmalara katkıda bulunmak, 3) Türkiye’de ve dünyada beden eğitimi ve spor alanında yapılan ölçme ve değerlendirme araştırmalarını analiz etmek ve buradan hareketle uygulama alanında çalışanlara önerilerde bulunmaktır. Sempozyum kuramsal sunum, spor salonunda uygulamalı çalışmalar, uzmanlarla grup tartışmaları ve poster-video sunumları içerecek şekilde yapılandırılmıştır. Sempozyum “Beden Eğitimi Öğretmenleri” ve “Üniversite Öğretim Elemanlarının” Yeni Beden Eğitimi Programı doğrultusunda gerçekleştirdiği özellikle “Ölçme ve Değerlendirme” konularına odaklanmış çalışmaları içeren poster- video sunumlara açıktır. Sempozyumla ilgili program, davetli konuşmacı, poster - video sunum ve sempozyuma kayıtla ilgili bilgilere bu web-alanı içindeki ilgili sayfalardan ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Spor Eğitimi Grubu http://www.sporegitimi.com/images/2009brosur1.jpg http://www.sporegitimi.com/images/2009brosur2.jpg http://www.sporegitimi.com/images/2009afis.jpg
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
2009 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|