![]() |
|
|
#38 |
|
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 3
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Değerli Beden Eğitimi Öğretmeni Arkadaşlarım, alan değiştirirken beden eğitimi arkadaşlarının görüşlerini alarak geçen biriyim. Dediklerinizin çoğu doğru.Atama bekleyenlerin önü kesildi,spordan anlamayanlar geçti,sizlere göre puanları fazla bu da doğru. Ama olanlar insanları küçümsemek hakkını vermez. Bakanlık hak verdi biz de geçtik. Kendimi ispatlamak zorunda değilim ama bilgi olsun diye paylaşayım.Futbol ve voleybol hakemliğinden çeşitli sebeplerle uzaklaştım.Aktif futbolu 2003 te bıraktım. Okul futbol takımımı şampiyon yapıp iki defa gruplara (Antalya-Eskişehir) götürdüm. şu anda Futbol antrenörlüğü yapıyorum.Hala spordan kopmuş değilim.Bize çakma gözüyle bakan kibirli arkadaşlarım çevrenize baktığınızda birçok beden eğitimi öğretmeninin vasıfsız, siyah gözlük ve eşofmandan ibaret olduğunu göreceksiniz.Aranızda her spordan anlayan ve bilgi olarak donanımlı arkadaşlarım vardır lütfen onlar üzerine almasınlar.Saygıyla...
|
|
|
|
| Popüler Sitelerde Paylaş |
| Etiketler |
| alan, atamaları, yan |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|