27-07-2013, 10:50 | #31 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
10 Mesajına 10 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
|
ayhanert adlı üyenin yazısını beğenenler: | sevecenmustak (05-09-2013) |
Reklam Alanı |
27-07-2013, 10:53 | #32 |
Yeni Üye
siz cimnastiği bilmezsiniz siz törenleri bilmezsiniz siz branşları bilmezsiniz siz sağlığı bilmezsiniz siz bizim branşta neyi biliyorsunuz arkadaşlar bu arkadaşlar hakkımızı gaspettiler bunada sebeb olanlar bellli onları istemiyoruz kamyanya başlatalım bir çok branşta böyle bu fırsatı verenlere gereken cevabı verelim helal etmiyorum etmeyin
|
27-07-2013, 10:56 | #33 |
Yeni Üye
19 yıl spor yapmışmış bana bak öğretmenim bu iş öyle olmuyor madem bu branşı çok seviyordun ne diye sınıfcı oldun girseydin kazansaydın biz 5000 kişinin içinde 2. kazandık ilk 20 ye girdik neler çektik birçok arkadaşımda öyle demek kazanamamışsın gelmişsinin tereciye tere öğretiyorsunuz hadi işinize çakmalığınızı bilin gelen okuluma öğretmenin diplomasını öğreniyorum bilesiniz sizde yapın sınıfcımı diye zaten yeteneksizliklerini belli ediyorlar olsalardı sınavlara bi,zim gibi girip kazanırlardı
|
28-07-2013, 12:11 | #34 |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Bu sistemin sorunu öğretmenin değil arkadaşlar ona bakarsan 97'de su ürünleri, ziraatçi, kimya mühendisi, işletmeci vb. alanlardan mezun olanlar sınıf öğretmeni oldu. Artı sınıf öğretmenleri çok yüksek puanlar alarak öğretmen oluyor.(Artı kpss) Beden eğitimi öğretmeni bir iki top sektirerek öğretmen oluyor. Ayrıca Türkiye'nin uluslar arası yarışmalarda başarısını da görüyoruz.
|
11-08-2013, 20:21 | #35 |
Yeni Üye
Kelimenin tam anlamıyla bu bir rezaletti bu çakmalar utanmadan geçenlerde biri yok ben basketi biliyorum yok voleybolu biliyorum dedi dedim ki !beden eğitimi öğretmeni olmak voleybolu bilmek mi basketi, bilmek mi madem bu kadar hevesliydiniz baştan hiç sınıf öğretmenliği okumasaydınız tabi zamanında birçoğu girip kazanamayanlar bunlara yardımcı olmayın hiç bir konuda haram olsun hakkımız sorumlulardan..
|
11-08-2013, 20:24 | #36 |
Yeni Üye
Onların yüzünden istediğimiz yerlere tayin olamadık kalitesiz bilgisiz bu hoca çakmaları gitti birde ukalalık yapıyorlar ben 20 yıl sporla uğraştım bölümü ikincilikle kazandım ikincilikle bitirdim 4-5 ameliyat oldum 100 tane her konuda ders aldım 18 yıllık deneyimim var öğretmen olarak bunlar geldi yıllarıda az beden eğpitimi öğretmeni yapıldı ve puanlarda önümüze geçtiler sorumlular kul hakkı yedi ya boşta bekleyen genç kardeşlerimi,z hemde bir ukalalar görseniz
|
13-08-2013, 10:24 | #37 |
Yeni Üye
3 Mesajına 3 teşekkür edildi.
Arkadaş biz beden eğitimi öğretmenlerinin bir iki top sektirerek öğretmen olduğumuzu iddia ediyor.İŞTE ARAMIZDAKİ FARKTA BU BİZİM O YETENEĞİMİZ VARKİ BU İŞİ YAPMAYA ENBAŞINDAN KARAR VERİP O BÖLÜME YERLEŞTİK AMA MALESEF KABAK GİBİ KIRKGÜNDE BU İŞİ SAHİPLENEN İNSANLAR YÜZÜNDEN ÜLKE BU DURUMDA BAŞARIDIR ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR ACABA BAŞARILI OLMUŞ ÜLKELERDE BU DERS KAÇ SAAT OKUTULUYOR HANGİ İMKANLAR SUNULUYOR HABERDARMISINIZ. BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY DEMİŞ ATALARIMIZ KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN KRALDAN ÇOK KRALCININ ÇIKTIĞI ÜLKEMİZDE SIRADAN BOŞ Bİ DERSMİŞ GİBİ BAKILAN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİNİ NEOLDUĞU BELİRSİZ İNSANLARIN ELİNE BIRAKIRSANIZ DAHA ÇOOOK BAŞARI BEKLERSİNİZ SAYGILARIMLA...
|
SİYAH adlı üyenin yazısını beğenenler: | sevecenmustak (05-09-2013) |
13-08-2013, 22:53 | #38 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 5
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
bir iki top sektirmekle veya yaptığınızda ne var demek temelde bu bölümü bitir miş öğretmene söylmek pekte yakışık almayan cümleler tamamen can acıtmak amaçlı ama çakma öğretmen veya ne olduğu belli olmayan demekte bir öğretmen yakışan cümleler değil arkadaşlar neden büyük resmi görmek istemiyorsunuz neden 4+4+4 e 5 sınıflı ilkokulun 4 sınıfa düşürülmesine bu uygulamayı çıkaran hükümet yetkillilerine bakanına müsteşarına başbakanına tek bir kelime dahi eleştiride bulunmuyorsunuzda olayların figüranı olan öğretmene ah edip hakaret ediyorsunuz haaaa eleştiri tabiki olmalı ama hakaret etmeyin bu öğretmenlerde sonuçta en az 10 yıllık öğretmen geçtiği alanı yapar yapamaz o ayrı mesele ama çıkpta 35-40 yaşında gelmiş bu mesleğe 10-15 yılını vermiş öğretmene lütfen SURİYELİ MÜLTECİ muamelesi yapmayalım yan alan esas alan ve branş ayırmadan tüm öğretmen arkadaşımın öğretmenliğini kabul eder saygı duyar başarılar dilerim iyi tatiller.....
|
erkan50 adlı üyenin yazısını beğenenler: | Ali TUZCU (24-10-2013) |
16-08-2013, 22:34 | #39 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 3
5 Mesajına 5 teşekkür edildi.
Alan değiştiren bütün arkadaşlara üzülüyorum. Aynı yamalı pantolan gibi oluyorlar.Dünyadan haberleri yok
|
oruçaybars adlı üyenin yazısını beğenenler: | sevecenmustak (05-09-2013) |
20-08-2013, 10:12 | #40 |
Yeni Üye
3 Mesajına 3 teşekkür edildi.
Yan alan zırvalığı!!!
AKLINIZ ALABILIYORMU YA OYLE BIR SAÇMALIĞIN TARIFI İZAHI OLABİLİRMİ SİZCE BU DEĞİŞİKLİKTE PARMAĞI OLAN BAKANLARA SESLENİYORUM HASTANEYE GİTTİĞİNİZDE NEDEN BRANŞ SEÇİP O İŞİN EHLİ UZMAN DR GÖZÜKÜYORSUNUZ ?BANA BUNUN AÇIKLAMASINI YAPABİLİRMİSİNİZ NEDEN ACABA BİZİM DURUMUMUZDA BUNUN GİBİ BEYİN AMELİYATINA PRATİSYEN YADA BAŞKA BİR HEKİM GİREMİYORSA BİZİMDE DERSLERİMİZE YAMALI İNSANLARI SOKAMAZSINIZ.BU HAKSIZLIĞA KİM DUR DİYECEK ANLAMIYORUM MAHKEME KARARINDA HAKKI KORUNAN BÖLÜM ÖĞRETMENLERİ İNSANDA BİZ NEYİZ NEDEN HEP 3. SINIF ÖĞRETMEN MUAMELESİ GÖRÜYORUZ MADEM GEREKSİZ Bİ BÖLÜM NEDEN OLİMPİYATLAR İÇİN DİĞER ULUSLAR ARASI TURNUVALAR İÇİN KENDİMİZİ PARÇALIYORUZ.,KAPATIN BU BÖLÜMLERİ ADAY OLMAYIN HİÇBİR ULULSLARARASI MÜSABAKA VE ETKİNLİĞE SİZDE KURTULUN BİZDE NE OLAMAYACAĞIMIZI BİLELİM.YAZIKLAR OLSUN YA BU ZİHNİYETE!!!
2012 Yılı Alan değişiklikleri iptal edildi Milli Eğitim Bakanlığının 2012 yılı alan değişikliği ile Zihin Engelliler Sınıf Öğretmenliği, Teknoloji Tasarım Öğretmenliği ve diğer alanöğretmenlerinin teknoloji tasarım öğretmenliğinegeçenlerin mahkeme kararı gereği eski görevlerine iade edileceğine ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı İnsanKaynakları Genel Müdürlüğünün 14/08/2013 tarihli ve 2082209 sayılı yazılarına göre; 1-Sınıf öğretmenlerinden 2012 yılında il içinde alan değişikliği yoluyla Zihin Engelliler Sınıfı Öğretmenliğine ya da Teknoloji ve Tasarım Öğretmenliğine geçirilenler ile diğer alan öğretmenlerinden Teknoloji ve Tasarım Öğretmenliğine geçirilenler önceki alanlarına ve görev yerlerine döndürüleceklerdir. 2-Sınıf Öğretmenlerinden Zihin Engelliler Sınıfı Öğretmenliği için söz konusu yargı kararında belirtilen 540 saatlik Zihin Engelliler Sınıfı Öğretmenliği Sertifika Programını tamamlayanlar istemeleri halinde Zihin Engelliler Sınıfı Öğretmenliği görevine devam edebileceklerdir. 3-Yargı kararı gereği önceki alanlarına ve görev yerlerine döndürülecek öğretmenler ile ilgili her türlü iş ve işlemler valiliklerce gerçekleştirilecektir. 4-Yukarıda belirtilen öğretmenlerden alan değişikliği yapıldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iller arasında görev yeri değişikliği yapılanlar atandıkları il valiliğine bildirilecek bunların daha önceki alanlarına ve durumlarına uygun eğitim kurumlarına atamaları halen görev yaptıkları valiliklerce yapılacaktır. |
SİYAH adlı üyenin yazısını beğenenler: | Adem Tırpancı (21-08-2013) |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
alan, atamaları, yan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|