![]() |
|
![]() |
#1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Uçsuz bucaksız bilgi dünyasında kaybolurum korkusu olamadan düşüncelerini harekete geçirerek ve de inanıyorum ki kardeşini de yanına alarak adım attın.Bİr ufacık fide tohumu benzeri bilgi dünyasına attığın bu tohum, kısa zaman içinde sen ve arkadaşlarının can suları ile büyük bir köklü ağaca dönüşerek bu günlere geldi. Tüm TÜRKİYE'ye böyle bir siteyi armağan etmen ve bizleri de bu emeğine, düşüncelerine yardımcı olma izni vermen; site arkadaşlarım adına senden izin alarak kocaman bir teşekkür ederim. İyi ki bu site sayesinde seni... ve şu anki arkadaşlarımı tanıdım.Bu açıdan da sıkı bir arkadaşlık kurmama yardımcı olduğun için, sitede sunulan bilgiler sayesinde inanılmaz bilgilere ulaştığım için, siteyi tanıdıktan sonra gelişmemde büyük yardımı olduğu için sonsuz teşekkür ederim. Önde sen olmak üzere tüm arkadaşlarımız elele vererek daha da güçleneceğimize inanıyorum. Başka söyleyecek söz bulamıyorum.İnanıyorumki arkadaşlarım sözlerimi tamamlar.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
başarımızı, hürriyet'te, sonra, tescilledi, trt'den |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Güreşte bir musabakadan sonra verilen klasman puanları | hardwrestler27 | Güreş | 0 | 28-04-2009 19:28 |
Bakan ÇELİK ten Hürriyet Yazarına Sert Tepki | webceren | Eğitim Haberleri | 0 | 24-04-2009 00:07 |
yemeklerden sonra yapılmaması gereken 7 şey..... | Beden Eğitimi ve Spor Kütüphanesi | 0 | 11-03-2009 00:42 | |
'ÖNCE ÇOCUK SONRA OLİMPİYAT' | binali | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 0 | 06-09-2008 21:32 |
OKURMUSUNUZ !!!! HEPİMİZ ÜZÜLÜR SONRA :( | ayla_06 | İstek Bölümü | 10 | 27-01-2008 02:10 |
Reklam Alanı |