13-09-2008, 18:08 | #1 |
Administrators
Teşekkürleriniz: 0
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
Reklam Alanı
TRT'den sonra bu kezde hürriyet gazetesisporun kaynak siteleri arasındasitemiziilk sırada gösterdi. Hürriyet gazetesinin kaynak site olarak ilk sırada gösterdiği sitemizin yaklaşık 40 bin üyesi bulunmaktadır. Bu da sitemizin gerçektende bir nuramalı kaynak site olarak gösterilmesinin kanıtıdır. Hürriyet Gazetesinin yapmış olduğu haber "Sporun 100 Net adresi": Haberi Hürriyet'ten okumak için: http://www.hurriyet.com.tr/e-yasam/9870435.asp?gid=54&sz=30905 Gazete yapmış olduğu resimli haber için tıklayınız.... Geçen ay yapılan olimpiyatlar sayesinde futbolun pabucu biraz olsun dama atıldı ve pek çok farklı spor dalı aynı anda gündeme geldi. Olimpiyatlardan olimpiyatlara gördüğümüz bu sporları en iyilerden izleme şansı bulduk. Hepsi son derece zor ve bir o kadar zevkli bu sporlar hakkında bilgi almak, hatta bu sporlardan birini yapmak isteyenlerin ilk başvuracağı kaynak ise yine İnternet olacak. Ligler başladı ve futbolun hükümdarlığı geri geldi ama bu güzel spor dallarına bir göz atmak hayatınızı daha zevkli hale getirecek. bedenegitimi.gen.tr atletizmgunlugu.tr.gg istanbulmasterleri.org abdilceylan.com istanbulatletizmiltemsilciligi.com eskrim.org.tr tegev.org turkeskrim.com ankaraeskrim.com turkisharchery.org okculuk.com okculuk.net cimnastik.com cimnasturk.com turkcimfed.org badminton.gov.tr tuytopmagazin.com worldbadminton.com tbsf.org.tr tbf.org.tr basketbolseverler.com basketbolhaber.com turkbasket.com basketbolegitim.com nbatr.com basketbolhaber.net beachvolley.gen.tr voleybolx.com voleybolunsesi.com turkboks.gov.tr istanbulboks.org foreverlilya.com boksblog.com turkboks.net boksturk.com turkaf.org.tr kodosk.org.tr bisikletfederasyonu.gov.tr pedalsesi.com kutahyabisiklet.com bisikletebin.com binicilik.org.tr istanbulbinicilik.com biniciliktoplulugu.com binicilik.tr.gg istanbulbinicilik.com.tr binicilik.the-talk.net intjudo.eu tjv.org.tr judo.gov.tr thf.gov.tr turkhentbol.net hentbol.net hentbolturk.tr.cx hentbolum.com tgf.gov.tr guresciler.com guresdosyasi.com halter.gov.tr bursahalter.com sutopu.gov.tr voleybol.org.tr voleybolum.com voleybolmagazin.com voleybolx.com voleybolunsesi.com voleyboltr.com esvoleybol.com voleybolforum.com tenisturkiye.com tenissever.com tenisklinik.com.tr masatenisi.org tmtf.gov.tr masa-tenisi.net masatenisi.biz masatenisi.cjb.net fbvtt.org turkyuzme.com yuzme.com turkiyeyuzmefed.org tkf.org.tr kurekci.com tyf.org.tr yelkenci.org istanbulyelken.org.tr yelkendunyasi.com kirpi.gen.tr marmarayelken.org.tr turkyelkenvakfi.org.tr taf.gov.tr alternatifsporlar.net atletik.org trambolin.com trambolin.net maratonturk.com mpf.org.tr turkiyetaekwondofed.gov.tr karakusak.net triathlon.gov.tr Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederim. |
Reklam Alanı |
13-09-2008, 20:16 | #2 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Sevgili Kerem hocam...
Uçsuz bucaksız bilgi dünyasında kaybolurum korkusu olamadan düşüncelerini harekete geçirerek ve de inanıyorum ki kardeşini de yanına alarak adım attın.Bİr ufacık fide tohumu benzeri bilgi dünyasına attığın bu tohum, kısa zaman içinde sen ve arkadaşlarının can suları ile büyük bir köklü ağaca dönüşerek bu günlere geldi. Tüm TÜRKİYE'ye böyle bir siteyi armağan etmen ve bizleri de bu emeğine, düşüncelerine yardımcı olma izni vermen; site arkadaşlarım adına senden izin alarak kocaman bir teşekkür ederim. İyi ki bu site sayesinde seni... ve şu anki arkadaşlarımı tanıdım.Bu açıdan da sıkı bir arkadaşlık kurmama yardımcı olduğun için, sitede sunulan bilgiler sayesinde inanılmaz bilgilere ulaştığım için, siteyi tanıdıktan sonra gelişmemde büyük yardımı olduğu için sonsuz teşekkür ederim. Önde sen olmak üzere tüm arkadaşlarımız elele vererek daha da güçleneceğimize inanıyorum. Başka söyleyecek söz bulamıyorum.İnanıyorumki arkadaşlarım sözlerimi tamamlar.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
14-09-2008, 00:05 | #3 |
Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
...............................HELAL OLSUN SİZE. İYİKİ VARSINIZ................................
|
14-09-2008, 00:17 | #4 |
Üye
Teşekkürleriniz: 2
başta kerem hocam olmak üzere herkesi tebrik ederim ve bu başarılı sitenin uzun yıllar bizi birleştirmesini umarım.
14-09-2008, 08:56 | #5 |
Yeni Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
TEBRİK EDİYORUM BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM.BU SİTEYE ÜYE OLDUĞUM İÇİNDE ŞANSLI OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM.ARADIĞIM HERŞEYİN BURDA OLDUĞUNU BİLMEK GÜZEL.
|
14-09-2008, 18:34 | #6 |
Yeni Üye
bu başarıdan dolayı sizi kutluyorum
umarım bu sayede s,te daha çok insana ulaşabilir. |
15-09-2008, 09:11 | #7 |
Üye
Harika bir haber, Kerem hocam, Ahmet hocam, Binali hocam, hat64... ve her emeği geçene teşekkürler...
|
15-09-2008, 10:14 | #8 |
Moderator
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
Müthiş bir haber bu.... Sitede emeği geçen herkese çok çok teşekkürler...
umarım daha da büyüyeceğiz....
15-09-2008, 13:29 | #9 |
Üye
3 Mesajına 3 teşekkür edildi.
Tebrikler hocam. Başarılarınızın devamını dilerim emeğinize sağlık |
15-09-2008, 17:12 | #10 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 2
gerçekten tebrikler bi sitenin TRT ve Hürriyet gibi medya organlarından başarılı bulunması sizlerin eseri emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
başarımızı, hürriyet'te, sonra, tescilledi, trt'den |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|