14-02-2009, 14:10 | #21 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
|
Reklam Alanı |
14-02-2009, 15:42 | #22 |
Yeni Üye
Arkadaşlar TFF 'den Kamuran YAVUZ beyle tel.bende konuştum ;tüm bed.eğt.öğrt kurslar üçretsiz diye ortaya lafları sallamayın insanlar inananıyor. Henüz net değil ama TFF ile Milli eğitim bakanlığı protokol yaptılar bu yapılan protokolun deteyları henüz yayınlanmadı veya ben bilmiyorum.Ama TFF bu kurslar için belirli kiriterler koyacak koymalıda bakıyorumda forum da meslektaşlarım şimdiden birbirlerine girmişler yok kadroluya yok üçretliye yaaaav bırakın bu kısır çekişmeleride ülkenin adam gibi bir spor politikası olması için uğraşalım ve emeğe sayğılı olalım...S ... adında ki bir meslektaşımız futbol konusunda maddi ve manevi yıllardır fedekarlıklar yapmış olsun cebinden paralar harcayarak kurslara katılsın vs....G ....adındaki diğer meslektaşımızda Futbol ''A'' sosyal bir spordur desin ve futbolla ilgilenen herkesi A sosyal olduğunu idda etsin ve de okulunda futbolu yasaklasın.Sırf Futboldan rant sağlayacağı bir ortam oluştuğunda...
SORULAR 1 S...Adındaki kişi TFF kursuna katılmayı hakediyor mu? 2 G....Adındaki kişi TFF kursuna katılmayı hakediyor mu? 3 S.ve G..Her ikikişide TFF kursuna katılmayı hakediyor mu? 4Sizce hangi terciğ daha adaletli olur.? Değerli meslek taşlarım Makamlara aldanmayalım bu koltuklar,para pul hepsi gelip geçici haysiyetli ve onurlu mesleklerimizi yapmayı diliyorum sayğılarımla. |
14-02-2009, 15:46 | #23 |
Yeni Üye
Arkadaşlar TFF 'den Kamuran YAVUZ beyle tel.bende konuştum ;tüm bed.eğt.öğrt kurslar üçretsiz diye ortaya lafları sallamayın insanlar inananıyor. Henüz net değil ama TFF ile Milli eğitim bakanlığı protokol yaptılar bu yapılan protokolun deteyları henüz yayınlanmadı veya ben bilmiyorum.Ama TFF bu kurslar için belirli kiriterler koyacak koymalıda bakıyorumda forum da meslektaşlarım şimdiden birbirlerine girmişler yok kadroluya yok üçretliye yaaaav bırakın bu kısır çekişmeleride ülkenin adam gibi bir spor politikası olması için uğraşalım ve emeğe sayğılı olalım...S ... adında ki bir meslektaşımız futbol konusunda maddi ve manevi yıllardır fedekarlıklar yapmış olsun cebinden paralar harcayarak kurslara katılsın vs....G ....adındaki diğer meslektaşımızda Futbol ''A'' sosyal bir spordur desin ve futbolla ilgilenen herkesi A sosyal olduğunu idda etsin ve de okulunda futbolu yasaklasın.Sırf Futboldan rant sağlayacağı bir ortam oluştuğunda...
SORULAR 1 S...Adındaki kişi TFF kursuna katılmayı hakediyor mu? 2 G....Adındaki kişi TFF kursuna katılmayı hakediyor mu? 3 S.ve G..Her ikikişide TFF kursuna katılmayı hakediyor mu? 4Sizce hangi terciğ daha adaletli olur.? Değerli meslek taşlarım Makamlara aldanmayalım bu koltuklar,para pul hepsi gelip geçici haysiyetli ve onurlu mesleklerimizi yapmayı diliyorum sayğılarımla. |
14-02-2009, 19:57 | #24 |
Yeni Üye
mücahit hocam sağolasın. yanlış anlama ben kimseyi eleştirme babındakonuşmadım eleştirilecek birileri varsa bu işi muallakta bırakn TFF ve MEB dir.
|
25-02-2009, 01:14 | #25 |
Yeni Üye
yaaaaaaa yormayın yaaa bilen biri varsa konuşsun bizde öğrenelim yoksa ağrımayan başımızı niye ağrıtalım ki bence bunların amacı yüksek rakamlarla bizleri bıktırıp bu işlerden vazgeçirmek inş başaracaklar))
siz niye birbirinize giriyorsunuz ki(( |
25-02-2009, 01:19 | #26 |
Yeni Üye
sonrada vay futbol gelişmiyor vay hakemler öyle böyle sen şimdiye kadar kaybettiğin hangi maçın faturasını kendine kesdin ki hep hakem suçlu!! 2 maç kaybettin antrenör öyle antrenör böyle gönderin gitsin işe yaramaz artık olacağım varsada olmuyorum ne hakem ne antrenör TFF kına yaksın!!!
şimdi oda diyecek olmazsan olma çünkü adamlara antrenör lazım deil ki iş görmeyen pasif kişiler lazım onlara!!!! |
26-02-2009, 00:50 | #27 |
Yeni Üye
kesin bilgi 657 kadrolu beden eğitimi öğretmenleri kursu ücretsiz alabilecek
|
26-02-2009, 23:59 | #28 |
Yeni Üye
bende aradım ama üücretli öyle birşey yok dediler...bu imzalanan protokolün tam metnine nereden ulaşabiliriz
|
27-02-2009, 00:04 | #29 |
Yeni Üye
arkadaşlar milli eğitim liste gönderecek dediler bu listede ismi olanlar belge alabilecek dediler.isteyen arasın sorsun ben yalancının yalancısıyım.ben aradım bana söyledikleri buuuuu.....
|
05-03-2009, 20:30 | #30 |
Yeni Üye
yıldıray kardeş seni destekliyorum saygılar sunuyorum.mücagit kardeş 8000 kişi demişsin ya spor akdemisine girerken 3000 4000 kişi arasından seçilip okumak başarısızlıkmı ha senin kpss kursuna gitme imkanın vardır belki ama bizim yok çalışmak zorundayız zamanımız yok o yüzden demokrasiden uzklaşmayın meslekdaşlarınıza sahip çıkın kpss neymş diyip yürüdük imza topladık sen varmıydın hala açık var ama din öğretmenleri derslerimize giriyo sağolsunlarr yıldıray grşrz
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, eğitimi, kursları, nin, tff, tÜm, ücretsizdir, öğretmenlerine |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|