14-04-2008, 15:48 | #1 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
Reklam Alanı
="arayuz/badminton/s/orta_blok_orta_arka_plan.jpg"> id=article_ ="plainTxt"> SPOR SALONU OLANOKULLARA MALZEME (Türkiye Badminton Federasyonu) Türkiye Badminton Federasyonu tarafından Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokol çerçevesinde spor salonu olan 1500 okula Badminton malzemesi dağıtımı devam ediyor. İlk olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sponsorluğunu yaptığı 17 Yaş Altı Avrupa Badminton Takım Şampiyonası ve ardından yine İstanbul’da yapılan Uluslararası Gençler Turnuvası esnasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda İstanbul’daki yaklaşık 200 spor salonlu okula malzemesi dağıtımı yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokol çerçevesinde Türkiye Badminton Federasyonu tarafından şuana kadar toplam 500 okula malzeme dağıtımı yapıldı. Bundan sonraki etapta yine bu protokol çerçevesinde 1000 okula daha Badminton malzemesi dağıtımı yapılması planlanıyor. Bu dağıtımın öncelikle Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in programlarının olduğu yerlerde Gençlik Spor ve Milli Eğitim İl Müdürlükleri ile ortaklaşa olarak yapılacağı açıklandı. Dağıtımlar tamamlandıktan sonra 1500 spor salonlu okula malzeme dağıtımı yapılmış olacak. ="arayuz/badminton/s/orta_blok_orta_sag_kose.jpg"> ="arayuz/badminton/s/orta_blok_alt_arka_plan.jpg"> Türkiye Badminton Federasyonu
Etiketler |
malzeme, okullara, olan, salonu, spor |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|