06-01-2008, 20:49 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
1. Sosyal Kulübün yönetmelik hükümlerine göre sınıf ve şubelerden seçilen (...................) öğrenciden oluşmuştur. 2. Sosyal Kulübün Danışman öğretmeni .................................dır. 3. Genel kurulca kulüp yönetimi için yönetim kuruluna seçilen üyeler kendi aralarında iş bölümü yaparak; Başkanlığa (................................................. ...............................................), Başkan yardımcılığına (................................................. .............................), Sekreterliğe (................................................. ..............................................), Saymanlığa (................................................. ...............................................), ve üyeliğe de (................................................. .................................................) seçilmişlerdir. 4. Kulüp denetim kuruluna (................................................. .......................) seçilmişlerdir. sınıf ve şubelerden kaç öğrenci seçilmeli,sekrterliğe kaç kişi seçilmeli,saymanlığa kaç kişi seçilmeli,üyeliğe kaç öğrenci seçilmeli,denetim kuruluna kaç kişi seçilmeli |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
ilgili, kulübüyle, soru, spor |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|