|
18-02-2009, 01:06 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
ben 3 aylık öğretmenim ve hiçbişeyden haberim yok spor parasını topladım makbuzları işledim biraz harcama yaptım gelir gidere işledim. bunlarda sorunum yok sorunum hangi evrakları hazırlamam gerektiği. en baştan sanki sene başıymış gibi bana anlatabilir misiniz. çünkü herşeyi geriye dönük olrak yapmak zorundayım. spor parasının kaç lira olacağını karar defterinde belirtmem gerekiyor mu . ne zaman yapmam gerekiyor. hazırlayacağım dosya içerisine hangi belgeleri koymam lazım ..... |
Reklam Alanı |
19-02-2009, 09:51 | #2 |
Üye
mrb arkadaşım hayırlı olsun öncelikle.Sana sunu söyliyim spor kulubunu kurman lazım en başta.onu dönem başında kuracaksın öğrenciler içinden başkan başkan yardımcısı sekreter sayman seçeceksin.spor kulubu defterleri var karar deftrei gelir gider defteri makbuz yoğaltım defteri.şimdi para toplayacaksan karar defterine bunun kararını almalsın ve öğrenci başına kaç lira alınacağınıda yazmalısın.her sınıfın listesını cıkarıp verenlere karsılarına imnza attır o senı daha garanti altına alır.topladığın paraları gelir gidr defterine yaz.harcama yaptıysan onu da gelir gider defterine işle faturayıda iliştir oraya.hangi sınıftan ne kadar topladıysan o sınıfın panosuna makbuzunu as.örneğin 5/a sınıfında 50 yl topladıysan 5/a sınıfı panosuna 50 tl lik makbuzu as makbuzların bır örneğide sende olsun.kalan parayıda zirart bankasına yatrman lazım.Okulun ziraat bankasında spor kolu hesabı olmalı.kalan parayı oraya yatırıp sana hesap cüzdanı yanı deftrei verecekler kaln para orda yazması lazım.simdi müfettiş geldıgınde para topladın mı der getır bakıyım der.topladıgın paranın mıktarına bkar yaptıgın harcamaları cıkarır kalan parayla defterdeki para eşitse sorun yok.uzun oldu hocam ama umarım anlamıssınızdır.Ha sunu unutmayın yoğaltıma mahsus malzemeleri mutlaka işleyin 5 top aldınız biri patladı kaldı 4 top faturada 5 top gözukuyor.siz o bir topu yoğaltıma yazmassanız yolsuzluk yapmıs sayılırız.basınız ağrır saygılarımla
|
19-02-2009, 18:53 | #3 |
Yeni Üye
hocam çok teşekkür ederim . inanın çok aydınlatıcı olmuş. bide hocam. ben spor kulubü evraklarını geçmişe dönü khazırladım. görevlendirilmiş hocanın adını yazdım. ama bir sürü de iş yaptım onları zannediyorum karar defterinde belirtmem lazım . bana bi karar yazısı örneği gönderebilir misiniz. son olarak öğrencilerden toplanması gereken paraya ilişkin görüşü öğretmenler kurul kararında söyledim hocada kağıda yazdı. sorun olur mu yoksa kendi kararımda da belirtmem gerekiyor mu |
20-02-2009, 13:58 | #4 |
Üye
hocam toplayacagınız parayı kendı karar defterınıze yazınız sizin için daha iyi olur.siz geldıgınız gunden itibaren defterı işleyın sızden öncekı hoca sızı ilgilendirmez. sizi ilgilendirmesı ıcın size evrakları malzemeleri teslım ettıgıne dair bir yazılı kağıdı olması lazım neyse benden bir karar örneğpi istemissiniz
Toplantı no: (kaçıncı toplantınızsa onu yazın) 4 Tarih: 08/10/2008 Gündem:Spor parası ve eksik malzemeler(gündem konunun başlığı niteliğinde olacak) Alınan KARARLAR 1-Okulda eksik malzemelerin temini için tüm sınıflardan 2 ytl spor parası toplanmasına karar verilmiştir.Ayrıca okulumuzda voleybol futbol ve hentbol toplarının ihtiyaç olduğu görülmüş toplanan paradan bu eksik malzemelerin alınmasına oy birliğiyle karar verilmiştir BAŞKAN BŞK YRD SEKRETER SAYMAN ÜYE ÜYE ESRA KÖSE KEREM EFE HATUN ALIÇ SEVGİ KAYA NERMİN ÖZ SADIK CAN |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
evrakları, hazırlanması, kulübü, spor |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|