![]() |
![]() |
#19 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
sevgili meslektaşlarım yönetmelik ne diyoryönetim kurulundabaşkanlığı beden eğitimi öğretmeni yapar ve iki öğretmende kulüpte bulunmak zorundadır bir arkadaşımız okulumda yeterli öğretmen yok dedi yeterli sayıda öğretmen yoksa bir öğretmen birden fazla kulüpte görev alabilir 2.konu spor kulübünde para yoplama durumu olduğu için diğer kulüplerden farklıdır yönetim kurulu başkanlığını beden eğt. öğrt. yapar yönetim kurulu başkan yardımcılığını 1 öğrt.yapar ve birde üye öğretmen vardır gelelim öğrencilere spor klb başk lığını 1öğrenci spor klb başk yardımcılığını bir öğrenci geriye kalan sekreter-malzeme kry-sayman ve iki üyede öğrencilerden oluşur şimdi ikileme düşmeye gerek yoktur en doğru ve uygulanan yöntemi budur herkese başarılar yaşasın beden eğitimi öğretmenleri herkese başarılar K.AKYÜZ DENİZLİ
|
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
başkanı, kulübü, spor, öğrencilerden, öğretmenmi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Spor Kulübü yönetmeliği, spor kulübü dosyaları | webmaster | Spor Kulübü | 32 | 10-10-2011 21:47 |
spor kulübü ile gezi kulübü birleştirilebilir mi? | kerem | Spor Kulübü | 2 | 24-10-2010 20:42 |
spor kulübü başkanı ve başkan yardımcısı?? | _dem61 | İstek Bölümü | 3 | 16-11-2009 23:05 |
Kırgız Öğrencilerden 'Kolbastı' Şov | webceren | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 0 | 17-04-2009 12:58 |
Öğrencilerden Okul Eylemi | binali | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 0 | 29-03-2009 00:17 |
Reklam Alanı |