Alıntı:
Hülya987 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam ben müdürüme anlattım kaldırılan yönetmeliği ve paranın okul aile birliğine yatırılmasını filan ama okul aile birliği(para yatırılırsa) parasından spor malzeme harcaması yapılamaz dedi.Bankadaki bütün parayı ihtiyaç için harcamamı ve yeniyıla 0(sıfır) olarak başlamamı söyledi.Yani bankadaki bütün parayı kullan dedi.
Henüz dokunmadım bankadaki paraya.Muhtemelen dediği gibi yapıcam ama öncesinde milli eğitime gidip bir sorayım diyorum gerçi kesin bilmiyorlarda... Parayı eskisi gibi harcasam neyle karşılaşırım acaba ?
|
Hocam müdür neye göre demiş spor malzemesi harcaması yapılamaz diye? Bence müdürünüz parayı başka ihtiyaçlar için harcamanın peşinde. Parayı tutanakla teslim ederken tutanağa "daha sonra kullanılmak üzere" şeklinde bir ibare koyun. Ardından da okul aile birliği başkanlığına hangi malzemelere ihtiyacınız olduğunu kalem kalem belirten bir dilekçe yazın. Daha sonra teklif mektuplarınızı hazırlayıp teklif alın. En düşük teklifi veren firmadan da malzemelerinizi alırsınız. Bu konudaki haberimizi de okuyabilirsiniz:
http://www.bedenegitimi.gen.tr/Ozel-...cak_-11505.htm
Ayrıca
buradan okul aile birliği yönetmeliğine ulaşarak, harcama konusundaki maddeleri inceleyebilirsiniz.