PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yenı goreve basladım temmuzda atamayla spor kulubu haKKINDA BILGIM YOK YARDIMCI OLCAK

duygulu
22-09-2010, 17:40
Hocalaarım yardımcı olcak hocalrımı beklıyorum sımdı toplantmı yapcam ben mı seccem nasıl olcak bu spor kulubu ıslerı kafam cok karıstı

Valla kafayı yıycem yaa mudur yardımcısı kımse yardımcı olmuyo spor klubu tutanaklarını okudum yok saymanı yok malzemecısı yok toplantısı nasıl oluyo kım duzenlıuyo anlamadım......

pelenk01
22-09-2010, 21:03
hocam sen kendin seçicen öğrencilerden zaten sitede her aradığın var bende yeni başladığım da sıkıntı çekmiştim zamanla herşey yokluna girer kafanı takma

karakocmehmetal
25-09-2010, 12:35
Öğretmenim sene başında yapılan öğretmenler kurul toplantısında spor kulübü olşturulur.Doğal olarak bu işleri been eğitimi öğretmeni yürütür.Yanına bir başkan yardımcısı ve sayman öğretmen ve bir üye öğretmen istersin.Her sınıfın ilk rehberlik saati kulüp öğrencileri v.b. seçiilen öğrenciler belirlenir.Seçilen kulüplere öğrenci dağılımı yapılır.Bu öğrencilerden spor kulübüne gelecek öğrenciler bellidir.Sen kulüp toplantısında yönetim kurulu seçimi yaparsın.Yani görevlendirilecek öğrencileri belirlersiniz.Spor kulübü aidatı,okul içi yapılacak müsabakalar,okullar arası hangi müsabakalara katılıcağını v.b. işleri planlarsınız.Sıkıntı yapmanıza gerek yok.Burda sunu belirteyim.Beden eğitimi gen tr web sitesi size zaten hger konuda rehberlik yapıyor.Gerekli yardımları buradan sorarak alabilirsiniz.yeri gelmişken ben de sitenin yöneticilerine ve emeği geçen her öğretmen arkadaşıma teşekkkür ederim.İyikii varsın beden eğitimi gen tr...