PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüm Pc Hakkında Sorularınızı Buraya

beyaz_hacker
12-09-2007, 22:52
Pc Hakkında Her Türlü Sorularınızı Buraya Yazınız Ve En Yakın Zamanda Cevap Alıcaksınızdır

Saygılarımla...

ulus4170
08-09-2008, 20:12
benım bılgısayarda internetten ses alamıyorum.wınamp calışıyor, film cd den izleyebiliyorum ama internetten hiç bir sekılde bı sey izlerken ses alamıyorum...yardımlarınızı beklıyorumm ... iii çalışmalar..

hat64
09-09-2008, 15:48
Pc Hakkında Her Türlü Sorularınızı Buraya Yazınız Ve En Yakın Zamanda Cevap Alıcaksınızdır

Saygılarımla...

sayın beyaz_hacker acele yanıt almayı diliyorum..

sorum şu; yıllık ,günlük, hemen hemen tüm dosyaları açmak için tıkladığımda açılmıyor.masa üzerine kaydedip açıyorum.Problem nedir..? winrar programı indirildi..

örneğin, meral hocamızın plan yapma dosyasını açıyor..

hat64
09-09-2008, 17:38
gncll :(( :((

ertukutahya
10-09-2008, 16:41
teşekkür ederim ama başka çözümü var mı

sadık20
09-10-2008, 23:00
slm bilgisayarıma flash player yukleyemiyorum 19166 gibi bir hata veriyor yardım lutfen.

beyaz_hacker
01-11-2008, 17:10
benım bılgısayarda internetten ses alamıyorum.wınamp calışıyor, film cd den izleyebiliyorum ama internetten hiç bir sekılde bı sey izlerken ses alamıyorum...yardımlarınızı beklıyorumm ... iii çalışmalar..

Hocam Öncelikle Ses Ayarlarınızı Kontrol Ettikden Sonra Siteden Sesin Kısılıp Kısılmadıgına Dikkatlice Bakın Eğer Bildiğiniz baska bir site varsa oradan ses alıyorsanız sitenin siteminde sorun vardır iyi günler...

beyaz_hacker
01-11-2008, 17:11

Saygılarımla...

sayın beyaz_hacker acele yanıt almayı diliyorum..

sorum şu; yıllık ,günlük, hemen hemen tüm dosyaları açmak için tıkladığımda açılmıyor.masa üzerine kaydedip açıyorum.Problem nedir..? winrar programı indirildi..

örneğin, meral hocamızın plan yapma dosyasını açıyor..

Hocam Dosyalarımız Genellikle .rar (Winrar) Şeklinde Bulunmaktadır Büyük Bir İhtimal Açmamasının Sebebi İse Pcnizde Trojan Virüsü Bulunmasıdır...

beyaz_hacker
01-11-2008, 17:17
slm bilgisayarıma flash player yukleyemiyorum 19166 gibi bir hata veriyor yardım lutfen.

Hocam Flash10'U Kurmayı Deneyin

Download Server1 (http://www.upload.gen.tr/d.php/s3/by6jiibb/Flash10_TurkNetForum.NeT.rar.html)

Download Server2 (http://uploaded.to/?id=0yac5z)