PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trakya Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni)

webmaster
06-08-2008, 23:02
id=Autonumber1 borderColor=#111111 height=340 width="90%">

=#ffffff colSpan=2 height=19>
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ
KIRKPINAR
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU
2008 – 2009 ÖĞRETİM YILI
GİRİŞ SINAVLARI KILAVUZU

colSpan=2 height=309>

Üniversitemizin bu yıl 16.’sını gerçekleştireceği, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü, Antrenörlük Eğitimi Bölümü, Spor Yöneticiliği Bölümü ve Rekreasyon Bölümü giriş sınavları için geçen yıllardaki sınavların deneyimine sahip olan yüksekokulumuz öğretim elemanları bugüne kadar atletik ve sportif yetenek temelli olan sınav sistemi, objektifliği yüksek seviyede olmak kaydıyla gerçekleştirilmiştir. Bu durum ülkemizin spor bilimleri, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları arasında örnek olarak gösterilmektedir.
2008-2009 giriş sınavları içinde Yükseköğretim kurulunun 2000’li yılların ideal Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenleri, Antrenörlerini, Spor Yöneticilerini ve Rekreasyon Animatörlerini yetiştirmeye yönelik hedeflerine paralel, branşlara özgü sportif eğitimi olan ve atletik performansı üst seviyelerde tutup, orta öğrenim aşamasında belli bir başarıya sahip olan öğrencilere kontenjan dahilinde yükseköğretim olanağı sunmak hedeflenmiştir.
2008-2009 giriş sınavları kriterleri, bu kitapçıkta belirtildiği gibi, tamamen objektif değerlendirmeye dayalı ve güvenilirliği test protokolleri ile daha da arttırılmış bir düzeydedir.
Daha çağdaş, araştırmacı, nitelikli eğitim hizmeti verecek öğretmen, antrenör, spor yöneticisi ve animatörleri yetiştirmeyi amaçlayan yüksekokulumuza ve bu sisteme güvenip sınava başvuran tüm adaylara şimdiden başarılar diliyoruz.

KILAVUZ İÇİN TIKLAYIN (http://basin.trakya.edu.tr/Duyurular/2008/07_28_besyo.doc)