PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi BESYO Özel Yetenek Sınavı 2018

webkerem
07-08-2018, 11:55
Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi BESYO Özel Yetenek Sınavı 2018

Başvuru: 13-16 Ağustos 2018

Sınav: 28-31 Ağustos 2018 Beceri-Koordinasyon Testi

BAŞVURU KOŞULLARI
 T.C. Vatandaşı olmak,
 2018 yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na girmiş olmak,
 Antrenörlük Eğitimi / Spor Yöneticiliği programlarına başvuracak adaylar için Liselerin spor alan/kol bölümlerinden veya diğer bölümlerinden mezun olan adaylar ve milli sporcular için TYT’nden en az 200.000 (Orta Öğretim Başarı Puanı eklenmemiş ham puan) puan ve üzeri puan almış olmak,
 Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği programına başvuracak adaylar için Liselerin spor alan/kol bölümlerinden veya diğer bölümlerinden mezun olan adaylar ve milli sporcular için TYT’nden en az 220.000 (Orta Öğretim Başarı Puanı eklenmemiş ham puan) puan ve üzeri puan almış olmak.
 Engelli [bedensel engelli, görme engelli, işitme engelli, MR (mental retardasyon) ile “yaygın gelişimsel bozukluklar” (otizm spektrum bozuklukları (OSB), Asperger sendromu, RETT sendromu, dezintegratif bozukluklar, sınıflanamayan grupta yer alan yaygın gelişimsel bozukluklar)] adaylar için TYT’nden en az 100.000 (Orta Öğretim Başarı Puanı eklenmemiş ham puan) puan ve üzeri puan almış olmak.

Detaylar için tıklayınız (http://www.ktu.edu.tr/dosyalar/ktu_2e459.pdf)