Orijinalini görmek için tıklayınız : Tayin Dönemlerinde Sitede Yardımlaşma Olabilir mi?
bodypedagogue
08-04-2008, 02:53
ARKADAŞLAR BU SİTEDE EMİNİM BİRÇOĞUMUZ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ YADA SPOR SEVDALISI İNSANLAR. BEN ŞU AN İL İÇİ TAYİN İSTEDİM VE KARA KARA DÜŞÜNEREK BEKLİYORUM.ACABA BENİM YAZDIĞIM OKULLARI YAZAN YADA BENDEN PUAN ÜSTÜNLÜĞÜ OLAN KİŞİLER VAR MI DİYE SIRALARDA AÇIKLANMAK ÜZERE .EĞER BİLSEYDİM BELKİ O OKULLARI YAZMAZDIM. TABİ HERKESİ BİLMEK MÜMKÜN DEİL AMA BURAYA UĞRAYANHER İLDEN BİR ÇOK BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ VAR. EN AZINDAN BİR FORM SAYFASI OLSA ORDA HERKES YAZABİLECEĞİ OKULLARI YADA DÜŞÜNDÜĞÜ YERLERİ DİLE GETİRSE TABİ KARŞILIKLI GÜVEN GEREKTİREN BİR ŞEY . TABİ ÇOK ŞEFFAF OLUR MU BİLMEM AMA BENBUNA İHTİYAÇ DUYDUM. İL DIŞI TAYİNLERDE DE AYNI DURUM GEÇERLİ. BİRDE ARTIKOKUL SAYILARISEÇME(İL İÇİ 5 OKULDU) GİDEREK AZALİYOR.BEN SİZLERİNDE FİKİRLERİNİ ALMAK İSTEDİM. SİTEDE BOLE BİR FORM SAYFASI GÖRMEDİM VARSA LÜTFEN BİLGİ VERİN. ÇÜNKÜ İL DIŞI TAYİNLERDE DE BİLGİ ALIŞ VERİŞİ YAPMAK İSTERİM.BOLE BİR SEY UYGUN DEİLSEDE LUTFEN BİLGİ VERİN.
bence güzel fikir... belki seneye bende tayin isteyebilirim ve başkalarıda böyle bişeye ihtiyaç duyabilir.... neden olmasın...
bodypedagogue
08-04-2008, 22:18
tercih dışı atanınca bir çok arkadaş ne demek istedimi daha ii anlıyacak daha duyarlı olacak bu konuda. fakat site yönetiminden bi cevap gelmedi ilginç...
hocam haklısınız tayin konusu hepimizin sıkıntı yaşadığı bir konu.bu konuda yardımlaşırsak çok iyi olur...
milagras
01-05-2008, 13:07
Busene il dışı tayin isteyecek (beden eğitimi öğretmeni)arkadaşlar kaç puanla nereleri istediğini yazarsa sevinirim.Biliyosunuz geçen sene acayip bir atama oldu 50-60 puanla 1.bölgelere gittiler,seçim dalgası birilerini sahile çıkardı.Ama şimdi bu bi hayal.Biz doğuda çürüycez valla. Yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler.
milagras
01-05-2008, 13:15
Body arkadaşım foruma böyle bi konu açarak çok iy bir başlangıç yapmışsın.Ama il dışı tercihte bulunacak arkadaşlar bu forum sayfasını tıklamıyo olsa gerek.Dürüstçe bilgi paylaşımına ihtiyacımız var.Pazartesiil dışı atama klavuzu çıkar bi an önce acele etmeliyiz.Bu arada siz de biliyosunuzdur ki bu sene atamalarda saçma sapan bi durum sözkonusu.il içinde tercih edilen yerler il dışına açık olarak gösterilmeyecek.O okulda açık olsa da biz oraları tercih edemiycez.Nerdeyse bütün okullar il içinde açık gösterilmişti peki bize ne kalıyo.
milagras
02-05-2008, 17:08
Hadi arkadaşlar nerdesiniz?
ben bartın da 10 senedir görev yapıyorum.il içi sağlık meslek lisesi istedim 1. sıradayım. il dıçı ankara istiyorum 2 senedir puan 104 fakat çıkmıyo.bu sene tekrar deneyeceğim.umarım herşey gönlümüze göre olur
Puanım 73 urfaya istiycem
bodypedagogue
04-05-2008, 23:15
BENİM PUANIM 69 İL DIŞI MERSİNİ İSTİCEM OLMIYACAK AMA CANIM SAĞ OLSUN
daisy898
06-05-2008, 23:46
Arkadaşlar tayin konusunda kesinlikle ümitsiz olmayın ben Gaziantepten 1 yıl önce Muğla Fethiye'ye tayin oldum internetten sonuçları öğrenirkende benim istediğim diğer okullara kaç puanla nasıl atama yapıldığınıda gördüm buyüzden ümitsizliğe kapılmayın emin olun eğer hakkınzsa tayin çıkıyor.
milagras
07-05-2008, 08:55
Gerçekler ümitsiz olmamımızı gerektiriyo,sizin fethiye ye gitmeniz tamamen bi şans olmuş.çünkü geçen sene tayin isteyenlerin büyük bi kısmı istedikleri yerlere gitttiler.O dönem seçim dönemiydi arkadaşlar.Şimdi nerdeee o bolluk.isterseniz bi de 2006 ya 2005 e bakın.fark çok büyük.Bu arada klavuz 15inde çıkıyo dün açıklama yapıldı.Herkese bol şans
webmaster
12-05-2008, 23:15
öncelikle bodypedagogue (http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/member_profile.asp?PF=21643&FID=45) hocamızadan özür diliyorum. Hocam inanın çok yoğundum. Bu yazıyı es geçmişim şimdi okudum. Hemen bir forum oluşturacağım. İsteyen arkadaşlara oarada yazışsın.
bodypedagogue
12-05-2008, 23:31
önemli deil hocam tşk ederim form sayfası için.
milagras
15-05-2008, 13:50
balıkesir isteyen arkadaşlar puanlarınızı ve tercihlerinizi bekliyorum.arkadaşım 98 puanla istiycek ben 50 puanla benimki ölü tercih tabi.
vana tayin isteyenler yazsın.yardımcı olurum....
zorunlu hizmatini tamamlamış hocalarım boludaki açık olan okulları bildirebilirmisiniz. Ben ancak seneye isteyebilcem. Ay farkıyla sayfa açılmıyor.
milagras
19-05-2008, 15:13
ya arkadaşlar (zorunlu hizmeti tamamlamış)sadece tercih sayfanızdan balıkesirde kaç acık okul görünüyo ona bakıcaksınız çok zor bir şey mi istiyorum.neyse anlaşıldı yazmıycaksınız.
ilkayuygun
09-10-2008, 23:32
2008 il dışı atama döneminde kesinlikle bi forum açıp haberleşmemiz gerekiyo ben 45 puanla istanbul isticem ama geçen sene kaç puanla atanıldı maalesef göremiyoruz bilenler varsa yazarsa memnun olurum teşekkürler.
azyuksek
20-11-2008, 23:07
hocam bana da sivas merkez lazım çocuğumdan ve eşimden ayrıyım şu an ilçenin bir beldesindeyim şükür tabi atanamayan arkadaşlara göre iyi sayılırız ama insanoğlu daha iyisini istiyor.isteğim açık okullar hangileri acaba...
arzu albayrak
15-01-2009, 00:58
5 yıldır yenice/çanakkaledeyim kötü bir yer ve balıkesir istiyorum.5 yılda batmanda çalıştım.artık yeter puanım 160 civarı balıkesir burhaniye ayvalık olmazmı.hayalmi buda.
zeliha8343
26-04-2009, 14:24
arakadaşlar 2009 tayinleri için birbirimize yardımcı olursak sewinirim.buradakiler geçen seneninkiler
ilkayuygun
28-04-2009, 01:39
geçen seniki puanlar sınıf öğretmenleri tarafındna baya bulundu herkes kaç puanla nereye atandığını yada atanamadığını yazınca bi çok bölege hakkında fikir sahibi olabiliniyo ama bizde neden ol-mu-yu. anlaşılır gibi değil.
zeliha8343
28-04-2009, 22:54
haklısın hocam.herkes puanını we isteyecegi yeri yazsa en azından çogumuz bilgi sahibi oluruz.
aakiin2519
02-05-2009, 00:08
103 puanla çorum istiyicem.hayırlısı inşallah diyelim.
izmir ağırlıklı aydın ve manisa istiycem 118 puan
hardwrestler27
02-05-2009, 19:41
sınıfcı değilsen puanında 70 den yukarıysa rahat
puamın 83 konya akşehir aydın manisa gibi yerleri yazacağım çıkma şansı var mı
ilkayuygun
04-05-2009, 14:43
öncelikle bodypedagogue (http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/member_profile.asp?PF=21643&FID=45) hocamızadan özür diliyorum. Hocam inanın çok yoğundum. Bu yazıyı es geçmişim şimdi okudum. Hemen bir forum oluşturacağım. İsteyen arkadaşlara oarada yazışsın. oluşturuldumu acaba?
erkansan
04-05-2009, 14:52
puanım 104,istanbul istiyeceğim.bi sorun olacağını sanmıyorum..
ilkayuygun
04-05-2009, 14:56
hocam 104 puanla ne işiniz var ist e gidin güzek sahil kenarı bi yerlere 104 nedemek yaww :)
erkansan
11-05-2009, 18:10
haklısınız hocam da durumlar öyle gerektiriyo,hatta 105 olmuş bu ay :)
ilkayuygun
12-05-2009, 19:44
ben hala başvuru sayfasını açamadım sistemmi çöktü bende bi durummu var bazen açılıyo gibi ama başvuru yapamazsınız diyor
id=Table3 =frmList >
colSpan=7> Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !
height=25>
colSpan=7 Nufüs Müdürlüğüne bağlantı proplemi vardır.Daha sonra tekrar deneyiniz! bi şeyide doğru olsa şu milli eğitimin :((
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.