Orijinalini görmek için tıklayınız : Sporda Yetenek Seçimi ve İlkeleri
Sevgili arkadaşlar eğer verdiğim slayt site içinde birden fazla verildi ise lütfen bildiriniz.Ben aradım bulamadım ve bundan dolayı aktarıyorum.
linkler düzeltilmiştir
teşekkür ederiz hocam, ancak bu tip dosyaların açılmasını engelleyen bir durum sözkonusu. Dosyalar açılmıyor diye feryatlar yükselmeye başlayacak!!!
Hocam burada ki amacım üyelerimiz dosyalar açılmadığı zaman sessiz kalıp uzaklaşmasın anlamında ufakta olsa tarafıma bir bilgi verilmesi.Sitenin güzelleşmesi için...
HOCAM GÜZEL DE Bİ DE AÇILSA
kadir82 arkadaşım açılıyor.Bir daha deneyebilirmisiniz.
hocam açtım tesekkurler ellerınıze saglıkkk
evet hocam tşk. açılıyo bi sorun yok
hersey için tskrlerrr elınıze saglık
ücretli mi acaba açamadım ben de
ücretli mi acaba açamadım ben de
Sevgili arkadaşım..
Aslında çok rahat açılıyor.Bir de sitemiz de açmak istediğin her tıklama ücretsizdir.sitemizde bulunan bilgilerden rahat rahat faydalanabilirsin.
Sİtemize üye olduğun için teşekkür ederim.Sitemizin daha ileri gidebilmesi için tüm dost'larına tavsiye ederseniz sevinirimSevgilerimle.
Sayın öğretmenin siteye çok güzel ve yararlı bir çok konu eklemişsiniz fakat yüklediğiniz bütün konuların linkleri yok sayfa kaldırılmış durumda bunları daha uzun süre korunacak yükleme sitelerinden yüklerseniz seviniriz.... teşekkürler iyi çalışmalar dilerim.
webceren
12-09-2010, 01:11
herhangi bir sorun yok faydalı bir slayt harikasınız hocam teşekkürler.
atilladolmacı
21-09-2010, 23:32
çok sağolun hocam açılıyor.
Sayın öğretmenin siteye çok güzel ve yararlı bir çok konu eklemişsiniz fakat yüklediğiniz bütün konuların linkleri yok sayfa kaldırılmış durumda bunları daha uzun süre korunacak yükleme sitelerinden yüklerseniz seviniriz.... teşekkürler iyi çalışmalar dilerim.
Sayın hocam her hangi bir değişim yapmadan tıkladım ve çok rahat açılıyor.Düşünceleriniz içinde teşekkür ederim.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.