PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : spor salonu çizgileri


hkn07
04-10-2013, 21:20
arkadaşlar okul spor salonunun çizgileri neredeyse yok olmak üzere, ben de kendim boyamaya karar verdim ama ne tür boya kullanılır bilemiyorum. tavsiyeniz var mı boya türü veya marka?

gustavyo
05-10-2013, 00:55
değerli hocam öncelikle zemin nasıl yerinde dökme tartan üstü poliüretan kaplama mı, rulo tartan üstü kaplama mı,PVC kaplama mı, Parke kaplama(Ahşap Kaplama ) mı? Boyadan önce zeminin özelliklerine göre boya seçimi gelir diye düşünüyorum. Bana sorarsan zemin özelliğine göre boyacıdan yardım al derim.

hkn07
09-10-2013, 20:41
valla hocam zemini ne olduğunu bilmiyorum ama poliüretan olduğunu tahmin ediyorum. ahşaba benzeyen desenleri var ve belli ki rulo halinde boydan boya döşenmiş. önceki boya yağlı boyaya benziyor ama emin olamadım. bir öneriniz varsa denemek isterim.