PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : spor kulübü yardım

ser_ay
01-12-2011, 23:45
Benim anlamadığım spor kulübü genel kurulu ile yönetim kurulu aynı şey mi.eğer farklıysa ikisi için de ayrı toplantı tutanağı mı hazırlayacağız?çünkü genel kurul toplantı tutanağı ve yönetim kurulu toplantı tutanağı adında ayrı ayrı tutanaklar var.Bir de 4 üye öğretmeni kim belirleyecek?kafam karıştı cevaplarsanız sevinirim.

Adem Tırpancı
02-12-2011, 00:56
Hocam genel kurul senede 2 defa yapılır. Birincisi okulların açıldığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, ikincisi de 2. dönem başında.

Genel kurulda yönetim kurulu başkanı, sayman ve yardımcısı, sekreter, malzeme koruyucuları ve üyeler seçilir ve genel kurula okul müdürü başkanlık eder. Tabi müdür istediği bir öğretmeni de toplantı başkanı olarak görevlendirebilir.

Yönetim kurulunda da okulun malzeme ihtiyacı, spor kulübü aidatları ve bağışlar, sponsorlar vb. konularla ilgili kararlar alırsınız. Genel kurul ve yönetim kurulu toplantı tutanakları ayrı ayrıdır.

Beden eğitimi öğretmeni olduğunuza göre spor kulübü başkanlığını kendiniz üstlenir, üye öğretmenleri de kendiniz belirlersiniz. Ben 1 tane öğretmeni sayman olarak yazdım, diğerlerinin tamamı öğrenci.

besyo_1903
12-09-2012, 15:21
Soru ve cevap için teşekkürler