slm hocam beden egitimi öğretmenin tek oldugu yerlerde yönetim kurulunda başka öğretmi olması şartmı alınan kararlar ona da imzalatılmalı mıdır. başka kim imzalamalı öğrencilerden seçilen üyelermi imzalamalı? :yes: şimdiden teşekkür ederim.
Adem Tırpancı
29-09-2012, 00:17
slm hocam beden egitimi öğretmenin tek oldugu yerlerde yönetim kurulunda başka öğretmi olması şartmı alınan kararlar ona da imzalatılmalı mıdır. başka kim imzalamalı öğrencilerden seçilen üyelermi imzalamalı? :yes: şimdiden teşekkür ederim.
Spor kulübü ilgili maddesi:
Yönetim Kurulu
Madde 11- (Değişik: 9.4.2010/27195 RG) Yönetim Kurulu; öğretmenler kurulunca, yeterli sayıda beden eğitimi öğretmeni varsa beden eğitimi öğretmenlerinden, yoksa bu dersi okutan veya ilgili diğer öğretmenlerin arasından seçilen 3 asil ve 3 yedek öğretmen üye ile spor kulübü genel kurulunca gösterilecek adaylar arasından seçilen 8 asil öğrenci üyeden oluşturulur. Öğretmen üyeliklerinden herhangi birinin boşalması hâlinde, öğretmenler kurulu toplanıncaya kadar görev yapmak üzere genel kurulca, yerine yedek üye öğretmenlerden sıra ile öğretmen görevlendirilir.
Öğretmenler kurulu; yönetim kuruluna 3 asil üye olarak seçilen öğretmenden birini yönetim kurulu başkanı, birini başkan yardımcısı olarak belirler.
Yönetim kurulu; ilk toplantısında başkan yardımcısı olarak görevlendirilen öğretmeni sayman, yönetim kuruluna seçilen öğrenciler arasından 1 sekreter, 1 sayman yardımcısı, 2 malzeme koruyucusu seçer.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.