Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor kulübü başkanı öğretmenmi öğrencilerden mi se
Arkadaşlar yeni öğretmen olduğum için spor kulübüyle ilgili çok fazla bilgim yok, yönetim kurulunu oluştururken başkan ve başkan yardımcısı görevlerini rehber öğretmenler olarak bizlermi yapacağız yoksa öğrencilerden mi seçeceğiz.İnternette farklı farklı uygulamalar görüyorum dökümanlarda bazı arkadaşlarımız başkanlığı kendi ismini yazmış bazı dökümanlarda da öğrencilerden seçerekyazanlar var tecrübeli öğretmen arkadaşların bilgisine ihtiyacımız var, bilgilendirirmisiniz.Okulumdaki bütün öğretmenler diğer kulüplerde öğrencilerden seçiyorlar.
Ahmet Köseoğlu
04-10-2007, 20:42
iyi akşamlar arkadaşım, inan ki ben de aynı sıkıntıyı yaşadım,ama üç yıldır kendimi başkan olarak yazıyorum, çünkü;yönetim kurulunu oluşturduğumuz zaman, beden eğt. öğr. kurulun başkanı olur, bir öğretmen de başk yard. olur diye yazıyor... ona göre düşündüğümüzde kendimizi yazmaktan başka şansımız kalmıyor... sevgiler...
Arkadaşlar eski spor kolu yönetmeliği aynen geçerlidir. yönetmeliği olan tek kol spor koludur. sadece ismi değişmiştir. bu yüzden spor klubü başkanı beden eğitimi öğretmeni yada kol öğretmenidir. bu gün lig heyeti toplantısında da aynı konu tartışıldı ve şube müdürü yukarıda yazzdığım şekilde açıkladı. başarılar
yiğit efe
05-10-2007, 00:47
Spor kulübünün başkanı öğretmendir. Yalnız diğer kulüplerde öğretmen danışmanlık yapar başkanda öğrenciden olur der ama bizim spor kulübümüz diğer kulüplerden farklıdır ve başkan öğretmendir.
Arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, hepinize başarılar.
çanakkale
06-10-2007, 01:40
ARKADAŞLAR BEN 2006 - 2007 HAZİRAN DÖNEMİNDE KURSA GİTTİM ORDA SÖYLEDİKLERİ SPOR KULÜBÜ BAŞKANI BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ ve YANINA İKİ TANE ÖĞRETMEN ALIYOR BUNLARDAN BİRİ BAŞKAN YARDIMCISI BİRİ SEKRETER BUNUTA SENE BAŞI ÖĞRETMENLİR KURULUTOPLANTISINA GİRMEDEN MÜDÜRE SÖYLEYEREK GÜNDEM MADDERİNE ALDIRIYORSUNUZ KAĞIT ÜZERİNDE BAŞKAN YARDIMCISINI ve SEKRETERİ GÖSTERE BİLİRSİN SONRADAN KULÜBÜN İŞİNE KARIŞMAYACKLARSA YİNE KARIŞNAYA BİLİRLERMİŞ KURSTAN SÖYLENEN BUhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley4.gif
Selamlar.
Başkan kesinlikle Bed.Eğt.Öğretmeni.
Senebaşı öğretmenler kurulunda 3 tane kulüp için öğretmen seçilir.Varsa Bed.Eğt. yoksa diğer öğretmenler.Bed.Eğt.Öğrt. tek ise başkan,diğer bir öğretmen başkan yardımcısı ve diğer öğretmen sekreter değil üye olur.Sereter,sayman,mlz. koruyucu ve üyeler öğrenci olur.Üye öğretmen öğrenci üyelerden farklıdır.Yönetim kurulu ile ilgili imzalarda ismi olmaz.Ancak Başk.Yard. olmadığı zaman yerine bakar.Hepsi bu.Saygılar.
seherkan67
06-10-2007, 23:42
SLM ZONGULDAKTAN SELEMLAR. SPOR KULÜBÜ BAŞKANI VE BAŞKAN YARDIMCISI ÖĞRETMEN OLMAK ZORUNDA MEB'İN MEVZUAT SAYFASINDA SPOR KULÜBÜ YÖNETMELİĞİ VAR ONU İNCELEYİN HER ŞEY AÇIK AÇIK YAZIYOR KOLAY GELSİN.
slm arkadaşlar spor kulübünün başkanı beden eğitimi öğretmenidir .başkan yardımcısı da diğer diger rehber öğretmen arkadaştır . sekretrer ve diğerleri öğrencilerden oluşur. saygılar
zonguldaklı arkadaşlar nerden ben selçuk turgut reis ilköğretim okulu beden eğitimi öğretmeni kdz.ereğli
seherkan argos nerden dostlar
serci2001
09-10-2007, 23:11
Arkadaşlar iyi güzel dpoğru söylemişsinizde okulda öğretmen zaten az her kulüp için öğretmen yetmiyor ki spor kulübüne iki öğretmen görevlendirelim.başkana kendimi,yardımcılığa da öğrenci seçiyorum.
SPOR KOLUNUN ADI DEĞİŞTİ SPOR KULÜBÜ OLDU. YÖNETMELİK AYNI. BAŞKAN BEN. YARD. BİR SINIF ÖĞRETMENİ. İMZA ATTIRIYOR ONU BİLGİLENDİRİYORUM.
SPOR KULÜBÜ GENEL KURUL TUTANAK ÖRNEĞİ YAYINLAYIN LÜTFEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arkadaşlar yönetmelikle açıktır beden eğitimi öğretmeni başkan ve okul şube kurulu kararında kulüplere öğretmen seçilirken 2 tanede öğretmen daha olur yönetmelik her yerde var çogaltıp dosyamıza takalım
pirena61
10-10-2007, 09:53
arkadaşlar spor klübünün başkanı beden eğitimi öğretmenidir.hepinize başarılar dileirm.
tangoandvals
11-11-2007, 15:17
Spor kolu yönetmeliği gereği olarak okulda birden fazla beden eğitimi öğretmeni varsa sene başı öğretmenler kurulu toplantısında okul müdürü bir tane beden eğitimi öğretmenini spor kolu yönetim kurulu başkanı olarak belirler.Diğer beden eğitimi öğretmenlerinide başkan yardımcısı olarak görevlendirir.Ama beden eğitimi öğretmeni okulda bir tane ise yine spor kolu yönetim kurulu başkanı o olur yardımcıları ise okul müdürü tarafından seçilecek diğer branş öğretmenlerinden olabilir.Daha sonra bütün sınıflardan spor koluna öğrenci seçerek spor kolu genel kurulunu oluşturuyorsunuz.Bu genel kurul üyeleri arasından da Spor kolu yönetim kurulunu oluşturuyorsunuz.Spor kolu yönetim kurulu üyeleri 1 öğrenci genel sekreter bir öğrenci sayman, 3 öğrenci malzeme koruyucu, 3 öğrencide üye olarak genel kurul tarafından seçimle işbaşına getiriyorsunuz ve karar defterine aldığınız kararı yazıyorsunuz.Burada kafaları karıştıran spor kolu ve spor kulübü yönetmeliklerinin farklı olması. Yani bir okulda eğitsel kulüp olarak spor külübü seçilmişse bu iki defter tutmak anlamına gelir.Siz o zaman ikisini birleştirip sadece spor kolu defterlerini tutun.Çünkü beden eğitimi öğretmeninin en çok sorumlu olacağı konu bu spor kolu defterlerini düzgün tutmaktır..Müfettiş herşeyden önce bu defterleri sorar.
arkadaşlar herkese başarılar
sevgili meslektaşlarım yönetmelik ne diyoryönetim kurulundabaşkanlığı beden eğitimi öğretmeni yapar ve iki öğretmende kulüpte bulunmak zorundadır bir arkadaşımız okulumda yeterli öğretmen yok dedi yeterli sayıda öğretmen yoksa bir öğretmen birden fazla kulüpte görev alabilir 2.konu spor kulübünde para yoplama durumu olduğu için diğer kulüplerden farklıdır yönetim kurulu başkanlığını beden eğt. öğrt. yapar yönetim kurulu başkan yardımcılığını 1 öğrt.yapar ve birde üye öğretmen vardır gelelim öğrencilere spor klb başk lığını 1öğrenci spor klb başk yardımcılığını bir öğrenci geriye kalan sekreter-malzeme kry-sayman ve iki üyede öğrencilerden oluşur şimdi ikileme düşmeye gerek yoktur en doğru ve uygulanan yöntemi budur herkese başarılar yaşasın beden eğitimi öğretmenleri herkese başarılar K.AKYÜZ DENİZLİ
nilceeysan
24-03-2008, 10:28
arkadaşlar spor kulübü ve kooperatif kollarında para işlemleri olduğundan bu iki kolun başkanı öğretmenlerden oluşur. spor kulübünün başkanı beden eğetimi öğretmeni gerisi öğrencilerden oluşur.
Ahmet Köseoğlu
24-03-2008, 10:48
Sevgili arkadaşlar, Spor kulübü diğer kulüplerden farklıdır. Bir öğretmen Başkan, bir öğretmen de Bşk. yard. olur...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.