Orijinalini görmek için tıklayınız : sorum var...???
Merhabalar. Okullarda beden eğitimi öğretmeni olsa bile spor kulübü mutlaka olmalı mı? Olmazsa olmaz mı? Teşekkürler :)
webkerem
28-09-2011, 21:28
Merhabalar. Okullarda beden eğitimi öğretmeni olsa bile spor kulübü mutlaka olmalı mı? Olmazsa olmaz mı? Teşekkürler :)
Evet hocam olmazsa olmazlarından. Bizim asli görevlerimiz arasında. Spor külübü yönetmeliğinde şu ifade yer alıyor:
Yönetim Kurulu
Madde 11-(Değişik: 9.4.2009/27195 RG) Yönetim Kurulu; öğretmenler kurulunca, yeterli sayıda beden eğitimi öğretmeni varsa beden eğitimi öğretmenlerinden, yoksa bu dersi okutan veya ilgili diğer öğretmenlerin arasından seçilen 3 asil ve 3 yedek öğretmen üye ile spor kulübü genel kurulunca gösterilecek adaylar arasından seçilen 8 asil öğrenci üyeden oluşturulur. Öğretmen üyeliklerinden herhangi birinin boşalması hâlinde, öğretmenler kurulu toplanıncaya kadar görev yapmak üzere genel kurulca, yerine yedek üye öğretmenlerden sıra ile öğretmen görevlendirilir.
Şimdi bu maddeye göre bize başka kulüp verilir mi sizce?
Sayın hocam beden eitimi öğretmeni lsun yada olmasın okullarda öğrenci kurulu oluşturulur ve oyıl hangi kuküplerin olacağına öğrencileri temsilen o kurul karar verir.
derse yetişcem çok hızlı yazdım pardon
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.