PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : şırnaklı öğrencilerden 'kol Bastı' şov


webceren
24-04-2009, 10:54
="top_">
="title">http://www.medya73.com/images/news/20816.jpg
="title">
="title">
="title">şırnaklı öğrencilerden 'kol Bastı' şov
="short_">Şırnak Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Merkez Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri 'Kol bastı' oynadı.
="news_detail_">
="advert">
="outer">
id=news_ =" _12">Şırnak Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Merkez Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri 'Kol bastı' oynadı.

Şırnak Merkez Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nun (YİBO) öğrencileri 23 Nisan Çocuk Bayramı programında 'Kol bastı' oynayınca törenleri izlemeye gelen vatandaşların büyük beğenisini topladılar. Trabzon ve Giresun yöresine ait olan 'Kol bastı' oyununu oynayan öğrenciler Trabzon ve Giresunlulara adeta taş çıkartı. Şırnak Merkez Kız YİBO öğrencileri kol bastı şovdan sonra horon tepmeyi de ihmal etmediler.