Orijinalini görmek için tıklayınız : sınıf defteri
kolistavra53
24-09-2011, 21:52
sınıf defteri nasıl işlenir gunluk planın hangi bölümü deftere işlenilecek.
webkerem
24-09-2011, 22:33
sınıf defteri nasıl işlenir gunluk planın hangi bölümü deftere işlenilecek.
Normalde kazanımlar yazılır fakat bizimde branşımızda öğrenciler birden fazla kazanım aynı anlabileceği için yıllık plandaki konu kısmını yazacaksınız.
halil.ozkn
17-09-2013, 18:06
Normalde kazanımlar yazılır fakat bizimde branşımızda öğrenciler birden fazla kazanım aynı anlabileceği için yıllık plandaki konu kısmını yazacaksınız.
yıllık planımız eylül ayının 3. haftasından başlıyor hocam.ilk iki haftamız boş mu kalacak.Üçüncü haftanın konusu kuralları öğreniyorum mesela bunu nasıl işleyeceğiz sınıf defterine?
u.taylan
17-09-2013, 18:13
Takvime baktığınızda eylül'ün 1. ve 2. haftası öğrenci olmadığı için ders yoktu. Dolayısı ile de okul eylül ayının 3. haftası başladığı için ilk ikisi boş kalacak.
konuyu da direk kuralları öğreniyorum - birlikte hareket diye direk konuyu yazabilirsiniz.
halil.ozkn
17-09-2013, 18:16
Takvime baktığınızda eylül'ün 1. ve 2. haftası öğrenci olmadığı için ders yoktu. Dolayısı ile de okul eylül ayının 3. haftası başladığı için ilk ikisi boş kalacak.
konuyu da direk kuralları öğreniyorum - birlikte hareket diye direk konuyu yazabilirsiniz.
hocam inanın kafa falan kalmadı ya kaçıncı haftada başladığımızı unutmuşum resmen.diğer bilgiler içinde çok teşekkür ederim.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.