PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : seminer dönemi mesleki çalışmalar

110607
12-06-2009, 20:28
mesleki çalışmalar kapsamında bakanlığa gönderilmek üzere seminer dönemi bizden istedikleri öğretim yöntem ve teknikleri kapsamında hazırlamamız gereken sunum hakkında ne düşünüyosunuz.
her bir sınıf için farklı bir sunum bi de...
bu konuyla ilgili çalışmalarımızı paylaşabilir miyiz..

webmaster
13-06-2009, 18:38
arkadaşlar yazı bana ulaşmadı daha ama bir arkadaşımız yazıyı bana ulaştırabilirse elimizden gelidğince yardımcı olurum. Büyük bir ihtimalle pazartesi yada salı gnü yazı elime ulaşır. Arkadaşımızın biri bir örnek göndermiş sizlerle paylaşyım istedim.

http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/forum_posts.asp?TID=10129&PID=44763#44763

bedenci33
15-06-2009, 16:30
toplantıda konuşulanlara göre,bizden bu sunuları isteyenlerde,tam ne istediklerini bilmiyorlar.hem orjinal olacak deniyor.hem de teknikleri vermişler.benim kafam karıştı.

bedenci33
15-06-2009, 16:32
ne istediklerini bilmiyorlar ki? biz de anlayı yapalım.ben de anlamadım.

YASELİNS
15-06-2009, 16:52
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley32.gifherkafadan bir ses çıkıyor ya ne yapacağımızı doğru dürüst anlayamadım kendimiz hazırlayacakmışız ama ne hazırlayacağız bilmiyorum ben de.bir konu seçip onunla ilgili slayt sunum mu olcak yapacağımız acaba...anlayan nasıl olacağını anlatsın lütfen.şimdiden teşekkürler...

serap açıkgöz
16-06-2009, 13:00
BU KONU GERÇEKTEN TAKDİRE ŞAYAN DOĞRUSU KİMSE NE YAĞACAĞINI TAM OLARAK BİLMEDEN BİŞEYLER YAPACAK VE BU ÖNEMLİ Bİ HUSUS NEYSE HERKESE KOLAY GELSİN

edemirayak
17-06-2009, 09:20
yazının ne istediğini diğer öğretmen arkadaşlarada sordum onlarda bir anlam veremediler. zaten isteyenlerde anlamamışlardır ne istediklerini. ne yapsakolur bence. birdetüm bu çalışmalar ne işe yarayacak.

17-06-2009, 15:59
yazıda anlaşılmayacak bişey yoktu niye herkesin kafası karıştı ki?bizler beden eğitimi görsel sanatlar müzik öğretmenleri dersimizi verilen yöntem ve teknikleri kullanarak power point üzerinde sunum hazırlayacagız cd ye aktarıp müdüre vericez o kadar konunu sen belirleyeceksin dersi anlatacaksın ben mi yanlışım yoksa açık değil miydi yazı yada kafanızı karıştırdılar:)herkese iyi çalışmalar sunumumu tamamlayınca göndericem.

imported_YAHYAYILDIRIM
20-06-2009, 15:23
türkmen hocamında dediği gibi seçtiğimiz bir konuda sunum yapacaz