Orijinalini görmek için tıklayınız : Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun
webmaster
29-09-2008, 13:57
Ramazan bayramınız en içten dileklerimle kutlar; sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.
Kerem BALYEMEZ
Avşar İÖO Taşkent/KONYA
www.bedenegitimi.gen.tr (http://www.bedenegitimi.gen.tr) yonetimi adına
Herkese hayırlı bayramlar.
yuksel_enspor
29-09-2008, 14:19
Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını cenabı Allah'tan niyaz ederek sevdiklerinizle güzel bayramlar geçirmeniz temennisiyle.... İyi bayramlar
huzur ve dinlence dolu güzel bir bayram sizlerin olsun.
Evet sevgili site DOST'larım ve arkadaşlarım.
şekerbayramınızı en içten dileklerimle kutlar.Yaşamınız boyunca tüm iyi düşünceleriniz gönlünüzce gerçekleşsin.
Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!
Süleyman KIRLI ve Ailesi
Ramazan bayramınız en içten dileklerimle kutlar; sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.
Ahmet Köseoğlu
30-09-2008, 13:55
Herkese merhaba, herkesin bayramını kutluyorum ve mutluluklar diliyorum. kaç zamandır siteye giriş yapamıyorum, okulum değişti, yerim yurdum değişti, alışmaya çalışıyorum... umarım daha sık girebilirim ertık...
herkese sevgi ve selamlarımı sunuyorum...
Ahmet hocam hoş geldin.
Evet epey zamandır gözükmüyordun.İyi bayramlar, şimdi nerede görev yapıyorsunuz.
alipehlevi
30-09-2008, 20:34
Bayramınızı kutlar sevdiklerinizle nice bayramlar geçirmenizi dilerim.Ali Pehlevi TUNCAY N.Kemal İ.Ö.O KIRIKKALE
Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.
tüm islam alemini ramazan bayramını mübarek olsun
Tüm meslektaşlarım ve ailelerinin ramazan bayramının şeker tadında geçmesi dileğiyle......
calimero
01-10-2008, 22:44
tüm arkadaşlara sağlıkla,dostlukla,şeker tadında nice bayramlar diliyorum..iyi bayramlar..
Sağlıklı,huzurlu,mutlu nice bayramlara arkadaşlar........
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.