PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Posta ve Milliyetin yazarlarını kınıyoruz.


webmaster
22-08-2008, 11:15
Olimpiyatlarımızdaki gerçek sebepleri görmeyek, öncelikli olarak suçu Beden Eğtiimi öğretmenlerinde gören bu tür yazıları www.bedenegitimi.gen.tr ailesi olarak kınıyoruz.

20/08/2008 tarihli posta gazetesinde ve milliyetin Nihat YILDIZ blogunda Türkiye'nin olimpiyatlardaki basarisizligi Beden Egitimi dersinin verimsizliğine ve beden egitimi ogretmenlerinin çalışmamasına bağlanmış bir yorum haber olarak yayınladılar.

Bu cikan haberler bütün Beden Eğitimi camiasini derinden yaralamiştir.<WBR>..

Olimpiyatlarımızdaki gerçek sebepleri görmeyek, öncelikli olarak suçu Beden Eğtimi Öğretmenlerinde gören bu tür yazıları www.bedenegitimi.gen.tr (http://www.bedenegitimi.gen.tr/) ailesi olarak kınıyoruz.

Olimpiyatlarımızdaki başarısızlığımızın gerçek sebepleri için tıklayınız... (http://www.bedenegitimi.gen.tr/yazar.asp?yaziID=500)

sonerc
08-09-2008, 02:50
Beden eğitimi öğretmeninden ders değil evrak isteyen sistemden ne beklenebilir? Ayrıca gençlik spor müd.lerindeki antrenörleride sicil lisans vb. bölümlerde memur olarak çalıştırmaya devam etsinler. Başarılı olduğu halde torpili olmadığı içinMilli takıma alınmayan sporcularıda hiç görmeyelim..
Durmak yok yola devam
Kısmetse 4 yıl sonra bizde başarılı oluruz