Orijinalini görmek için tıklayınız : performans ödevleri nasıl verilecek
ozimts61
30-10-2011, 15:54
MERHABA tecrübeli hocalarımız bir zahmet bilgi,performans ödevlerınde fiziksel etkinlik olarak mı yaptıracagız yoksa normal arastırma ödevi olarak mı verecegiz bi zümrede etkınlık bi zümrede arastırma ödevi olarak verilmiş
Adem Tırpancı
30-10-2011, 16:07
Okulunuzun imkanları ve zümre kararları doğrultusunda size kalmış bir durum. Ben fiziksel etkinlik olarak yapıyorum sınavı. Sonuçta performans kelimesi uygulamaya dönük bir anlam içerdiği için teorik ya da araştırma ödevi şeklinde vermiyorum. Teorik olarak verdiğimde kimi öğrenci ödevini getirmiyor. Bu da ayrı bir sıkıntı yaratıyor.
nesrin57
10-11-2011, 12:55
peki fiziksel etkinlik olarak nasıl yapıyorsunuz anlatır mısınız?nasıl sunuyor öğrenciler.
Adem Tırpancı
10-11-2011, 13:16
peki fiziksel etkinlik olarak nasıl yapıyorsunuz anlatır mısınız?nasıl sunuyor öğrenciler.
Hocam aşağıdaki linkte kendi okulum için kullandığım yönerge var. İnceleyin oldukça basit. Okulunuzun imkanları çerçevesinde etkinlikleri çeşitlendirebilirsiniz.
http://www31.zippyshare.com/v/89583710/file.html
teşekkürler ...bilmiyordum bu şekilde performans görevi vereceğimi :) güzelde olmuş elinize sağlık......
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.