PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : özel sporcular atletizm

ssahin83
29-12-2017, 10:28
mrb ben hafif derecede zihinsel engelliler okulunda çalışıyorum. bu yıl ilk kez okul sporlarına katıldık.atletizm ve masa tenisinden. atletizm yarışmalarında eleme falan olacak mı yoksa diekt karaman 'a mı gidilecek 7-8 nisanda?

lisansları hangi tarihe kadar çıkartmamız gerekiyor? yardımcı olursanız çok sevinirim....

Adem Tırpancı
29-12-2017, 16:44
mrb ben hafif derecede zihinsel engelliler okulunda çalışıyorum. bu yıl ilk kez okul sporlarına katıldık.atletizm ve masa tenisinden. atletizm yarışmalarında eleme falan olacak mı yoksa diekt karaman 'a mı gidilecek 7-8 nisanda?

lisansları hangi tarihe kadar çıkartmamız gerekiyor? yardımcı olursanız çok sevinirim....

Merhaba hocam. Eleme konusunu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü okul sporları tertip komitesi ile görüşün. Lisansları yarışma tarihine kadar çıkartabilirsiniz.

yarenlik
03-02-2018, 21:57
hocam bende yeni atandım hafif derece zihinsel engelli öğrenciler okuluna plan konusunda özelikle günlük plan konusunda nereden bulabilirim. şimdiden teşekkür ederim

ihidayet
08-02-2018, 00:07
Hocam hafif düzey zihinsel engellilerde Kulüp mü kurdunuz ?

ssahin83
11-09-2018, 14:12
hocam bende yeni atandım hafif derece zihinsel engelli öğrenciler okuluna plan konusunda özelikle günlük plan konusunda nereden bulabilirim. şimdiden teşekkür ederim

Hocam yeni gördüm mesajınızı ben hicbiyerddn bulamadım kendim yaptim