Orijinalini görmek için tıklayınız : OTİZMLİ ÇOCUKLARLA SPOR ÇALIŞMALARI
Elif Ülker
07-07-2008, 16:27
Merhaba,
Ben 11 yaşında otizmli bir çocuk annesiyim. Otizmli çocuklarla (bireysel ya da grup) spor çalışmaları yürüten çalıştırıcılarla tanışmak istiyorum.
Teşekkürler,
suedatug
10-08-2008, 23:54
Merhabalar,
Size yardımcı olabilmeyi çok isterdim ama bütün tanıdıklarım Ankara da, malesef şehir problemi yaşıyoruz ama yine de bu konuyu araştıracağım sizin için.. Mesajı bırakalı baya bir vakit olmuş ama ancak fırsat bulabildim bakmaya, umarım bi sonuca ulaştırabiliriz.
uğur karaoğlu
15-09-2008, 16:10
selam yazınızı okudum otıstık cocuklarla ılgılı baglı bulundugum salonda calısmalarım oldutanısmak ve fıkır alısverısınde bulunmak ıstersenız ugurkaraoglu_74@hotmail.com adresınden ulasabılırsınız tsk
gunaytiger
26-09-2008, 04:00
Merhaba ben günay kaplan...Bizim, engelli çocuklarımıza koordinasyon vetemel beceri kazandırma projesi adı altında AB'nindesteklediği ve şuan yürüttüğümüzbir projemiz var...Her türengel grubundakiçocuğumuza spor yaptırıyoruz...
Fiziksel Engelliler Vakfı:0216_3709292 numarasından bilgi alabilirsiniz (benim yönlendirdiğimi söylerseniz iyi olur) isterseniz direkt benimlede bağlantı kurabilirsiniz... İyi günler ...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.