Orijinalini görmek için tıklayınız : orta okul öğretmen klavuz kitap
bavaruaa
27-09-2013, 00:18
beden eğitimi ve spor dersi programı değişti. ancak bizim okula öğretmen klavuz kitabı gelmedi. yeni klavuz kitabı gelen var mı? bizim ilçede müfettişler müdürlerle toplantı yapmış klavuz kitabı olmayanlar günlük plan yapacaklar demiş. bir de yeni program 5 ve 6 larda kullanılacak değil mi? siteden planları indirdim ama " kuarraları öğreniyorum" ile başlayan planları doğru mudur acaba? kademeli geçiş varsa 5 ve 6 lara mı günlük plan yapacağız. 7 ve 8 lere yapmayacak mıyız. site yönetileri ve bilen arakadaşlar varsa cevaplayabilir mi?
webkerem
27-09-2013, 00:58
Sitedeki planlar yeni müfedradata göredir kullanabilirsiniz. Günlük planlarıda bulunmaktadır. kılavuz kitaba gerek yoktur.
gokturkuaz
30-09-2013, 10:13
Sitedeki planlar yeni müfedradata göredir kullanabilirsiniz. Günlük planlarıda bulunmaktadır. kılavuz kitaba gerek yoktur.
hocam aldığımız planlarda 7 ve 8. sınıfların kazanımları eski müfredata gore.olması gereken bu mudur acaba
gokturkuaz
30-09-2013, 10:15
aldığımız planlarda 7 ve 8 lerin kazanımları eski müfredata göre.bu doğrumudur hocam
webkerem
30-09-2013, 12:03
doğrudur hocam kurul kararı kademeli geçiş yapılacak denmektedir.
gokturkuaz
30-09-2013, 13:33
anladım hocam çok sağolun
hocam bnm de bir sorum olacak kılavuz kitabı olanlar günlük plana uymayacak mı? kılavuz kitabında az sayıda kazanım var bir sınıf için ??
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.