PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : okullararası müsabakalarda hakemlik

UED
11-12-2011, 12:58
basketbol hakemiyim obesid kalkmadan önce maçlara gidiyordum görevli izinli sayıldığım için ekdersimde egzersizimde kesilmiyordu.şimdi obesid kalktı acaba bi değişiklik oldumu.teşekkür ederim.

Adem Tırpancı
11-12-2011, 17:21
basketbol hakemiyim obesid kalkmadan önce maçlara gidiyordum görevli izinli sayıldığım için ekdersimde egzersizimde kesilmiyordu.şimdi obesid kalktı acaba bi değişiklik oldumu.teşekkür ederim.

İl merkezinde görev yapıyorsanız GSİM zaten basketbol il hakem kurulu vasıtasıyla hakem ayarlar. İlçe merkezinde ya da beldede görev yapıyorsanız bulunduğunuz ile göre durum değişebilir.

UED
11-12-2011, 23:21
beldede görev yapıyorum.bulunduğum ile göre nasıl değişebilir onu anlamadım?yönetmelikler iller göre değişiklikmi gösteriyor?

UED
11-12-2011, 23:25
farzedelim ki ilde çalışıyorum.il hakem kurulu tabiki hakem ayarlar ben yokum diye turnuvalar iptal olacak değil ya.benim sorum o değil.gsim izn yazısı çıkardı bende maçlara gittim diyelim ekders ve gezersizim kesilecek mi?görevli izinlimi sayılacam idari izinlimi görevli izinli olursa ekders kesilmez çünkü.

Adem Tırpancı
11-12-2011, 23:44
beldede görev yapıyorum.bulunduğum ile göre nasıl değişebilir onu anlamadım?yönetmelikler iller göre değişiklikmi gösteriyor?

Hocam il merkezine yakın ilçelere ya da beldelere il hakem kurulu tarafından hakem görevlendirilebiliyor. Bunu demek istemiştim, yani il merkezine yakınlıkla alakalı.