Orijinalini görmek için tıklayınız : Okul sporlarına basvuru
ssahin83
11-09-2018, 14:17
Merhaba hocalarım ben bu sene ilk kez okul sporlarına atletizm branşından katılmak istiyorum .zihin engelliler okulundayım.bavuru nasıl yapılıyor idare mi yapacak yoksa ben mi yapacağım? En son başvuru tarihi ne zaman ?bilgi verirseniz çok sevinirim
gunluklu
02-10-2018, 08:34
değerli hocam, gençlik spor müdürlürlüğünden okul sporları portalına giriş için şifre alacaksın.bu şifre için okulun kurum kodu gerekli.bu şifreyi aldıktan sonra okul sporları portalından msabaka katılım listesi bölümüne girip başvuru yapıyorsun.son katılım tarihi 7 ekim
ssahin83
02-10-2018, 19:48
Teşekkürler hocam sagolun geçen yılki şifremle girmeye çalıştım beceremedim
Adem Tırpancı
03-10-2018, 17:44
Merhaba hocalarım ben bu sene ilk kez okul sporlarına atletizm branşından katılmak istiyorum .zihin engelliler okulundayım.bavuru nasıl yapılıyor idare mi yapacak yoksa ben mi yapacağım? En son başvuru tarihi ne zaman ?bilgi verirseniz çok sevinirim
Son başvuru tarihi ilden ile değişebiliyor. O yüzden bulunduğunuz ilin GHSİM okul sporları tertip komitesi ile görüşün.
ssahin83
03-10-2018, 22:11
Son başvuru tarihi ilden ile değişebiliyor. O yüzden bulunduğunuz ilin GHSİM okul sporları tertip komitesi ile görüşün.
Teşekkürler hocam sagolun
ssahin83
10-10-2018, 09:43
Hocam başvurumu yaptim sistem üzerinden .cıktı falan alıp onaylatmak gerekiyor mu
Adem Tırpancı
10-10-2018, 18:55
Hocam başvurumu yaptim sistem üzerinden .cıktı falan alıp onaylatmak gerekiyor mu
Benim bulunduğum ilde çıktı onayı gerekmiyor ve uygulamalar ilden ile değişebileceği için siz her ihtimale karşı bulunduğunuz ildeki yetkililere danışın hocam.
ssahin83
10-10-2018, 19:10
Çok teşekkürler hocam kusura bakmayın sürekli soru soruyorum bilmeyince zor oluyor.idarecim de destek olmayinca burdan ogrenmeye calisiyorum iyi ki varsiniz
Adem Tırpancı
11-10-2018, 16:46
Çok teşekkürler hocam kusura bakmayın sürekli soru soruyorum bilmeyince zor oluyor.idarecim de destek olmayinca burdan ogrenmeye calisiyorum iyi ki varsiniz
Est. hocam, rica ederim her zaman.
gastrapod
12-10-2018, 22:15
Şuan problem var sanırım, SPOR dalı katılım işlemlerinde Eğitim Öğretim yılı seçiniz diyor ama seçim için yıl vermiyor. Nedenini bilen var mı acaba? Bu arada son katılım tarihi 26/10/2018 okul sporları için.(manisa)
Adem Tırpancı
13-10-2018, 06:22
Şuan problem var sanırım, SPOR dalı katılım işlemlerinde Eğitim Öğretim yılı seçiniz diyor ama seçim için yıl vermiyor. Nedenini bilen var mı acaba? Bu arada son katılım tarihi 26/10/2018 okul sporları için.(manisa)
Farklı tarayıcılardan da deneyin hocam belki sorun çözülebilir. Çözülmezse de GHSİM okul sporları tertip komitesiyle görüşün.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.