PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : öğretmen kılavuz kitabı

06-09-2008, 00:04
merhaba arkadaşlar.bu sene kitap seçiminde beden eğitimi dersi öğretmen kılavuz kitabı da vardı. ancak gelen kitaplar arasında yoktur.yetkili firmanın elemanları il merkezine böyle bir kitabın gelmediğini beklediklerini söyledi.kılavuz kitap alan varmı?varsa içeriği nedir doğrusu merak ediyorum.

gokdemir1
06-09-2008, 00:11
hocam gelecek dediler ama hala elimize geçmedi

deniz hatay
15-09-2008, 12:27
bizede gelmedi,
geleceğede benzemiyor

lazyo5353
15-09-2008, 12:39
merhaba hocam ,kılavuz kitaplar
ilköğretim okullarına geldi
okul müdürlerine geliyor
2006-2007 mayıs döneminde
biz aldık ,istanbul da

lazyo5353
15-09-2008, 12:41
beden eğitimi kılavuz kitabı ,yeni müfredat

hassan
15-09-2008, 13:16
sayın lazyo5353 senin bahsettiğin beden eğitimi dersi öğretim programı ve kılavuzu (1-8.sınıf) mı yoksa onun dışında yeni bir kılavuz kitabımı? eğer yeni ise içeriğinden bahsedermisin? eğer eski kitap ise o daha çok yeni öğretim programı ve kazanımlarla ilgili.

birsenn
16-09-2008, 11:03
bana da klavuz kitabı var ama daha gelmedi dediler.

buradil
30-09-2008, 21:19
klavuz kitap yok arkadaşlar

emre_bulutt
01-10-2008, 18:13
müfredat tanıtım kitabı ile klavuz kitabını karıştırmayalım... klavuz kitabımız olsa nie bu kadar plan indirelim demi.. ayrıca burdaki etkinlikleri ceşitleyip bi kitap yapabiliriz..http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley2.gif

mişey
01-10-2008, 18:16
sanırım biz bu kılavuz kitapları zor görücez....

sakkan
01-10-2008, 20:01
slm arkadaşlar gecen sene spor etkinlikleri (1-8) kitapı gelmediğine göre busenede klavuz kitabı gelmez

alelci
01-11-2008, 10:06
başka dersler yokmu smileys/smiley4.gif

baharnazli
04-11-2008, 00:08
arkadaşlar henüz bu konudaki çalışmalarını sürdürüyorlarmış ankaradaki çalışanlarımız..bu yıl olmaz art belki bi kaç seneye biter.........

webmaster
04-11-2008, 00:27
Arkadaşlar kitaplar matbaadan çıkmış büyük bir ihtimalle ay içinde herkesin elinde olur. Cenk Temel ile yaptığım görüşme de yıllık ve günlük plan yapmaya devam edeceğimizi söyledi.

04-11-2008, 00:44
sayın yönetici bir sorun bakalım şu cenk temel beye ne beklemşiler bu zamana kadar?

omerpatir
10-11-2008, 16:46
herkese selamlar değerli hocalarım ben ağustosta yeni atandım yalnız bu gelir gider defteri,karar defteri,demirbaş defteri ile ilgili hiçbirşey bilmiyorum nasıl kullanıldığınıda bilmiyorum okul müdürümüzde yeni o da birşey bilmiyor bu konu hakkında kimden yardım alabilirim yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla.

hat64
10-11-2008, 17:25
spor kulübü forumuna bakın hocam.

(buyrun)

Spor Kulübü (http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/forum_topics.asp?FID=48) (tıklayınız)

Spor Kulübü Yönetmeliği, Spor Kulübü Tutanakları ve dahası....
Alt Forum:

http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/forum_images/bullet.gif
2008-2009 Spor Kulübü Dökümanları (http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/forum_topics.asp?FID=127)
(tıklayınız)

25bedenci25
15-11-2008, 16:06
arkadaşlar öğretmen kılavuz kitabı geçen hafta itibari ile idare tarafından bana verildi ama ben birşey anlamdım beklediğim gibi çıkmadı.. diğer arkadaşların ellerindeki gibi sınıf sınıf değil.. bir kitabın içerisine sekiz sınıfı sığdırmışlar..bazı sınıflara 3-5 etkinlik bazı sınıflara 15-20 etkinlik var..bnce tam bir kılavuz kitabı olmamış ama yardımcı kitap olarak kullanılabilir..ben yine günlük plan yaparak derse girmeye devam edeceğim:) en iyisi zaten bizim kendi yaptığımız değil mi???

sportwear
15-11-2008, 18:55
arkadaşlar klavuz kitap bizleri yıllık ve günlük plan yapmayı bıraktırmıyor yıllık ve günlük planlar klavuz kitabı olan yapmaz gibi sözler duydum ama öyle bişey yok yıllık ve günlük plan yapmaya devam ediyoruz eskisi gibi ben bu sene farklı olarak günlük planlarımı kağıda dökmedim flash bellekte tuttum müfettişler isteyince ondan gösterdim

vudi32
15-11-2008, 22:10
Selam arkadaşlar ben 14.11.2008 tarihinde öğretmen klavuz kitabını okul müdürümden teslim aldım alamayan arkadaşlar en yakın zamanda istesinler içeriğini pek beğenmedim ama olsun günlük plan yapmaktan kurtulduk saygılarımla Hakan ALDEMİR http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley32.gif

vudi32
15-11-2008, 22:36
Sevgili arkadaşlar kılavuz kitap olduğu halde günlük plan isteniyor şeklindeki kaygılarınız yersizdir.Bir köy okulunda çalışıyorum ve okula gelen tüm resmi yazıları okuyabilme şansına sahibim.geçen sene gelen bir yazının fotokopisini de çekip dosyama koydum aynen şu şekilde yazıyor''Öğretmen kılavuz kitabı bulunan derslerde,kılavuz kitap,ders planı yerine kullanılır''Kılavuz kitabı olan derslerde öğretmenin ders planı yapmasına gerek olmadığı belirtilmiştir.'' saygılarımla...

Hakan ALDEMİR http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley32.gif

gkhnydn81
16-11-2008, 01:41
arkadaşlar öğretmen klavuz kitabı bu ay elime geçti. bu kitap program kılavuz kitabı değil çok güzel hazırlanmış örnek etkinliklerle dolu, fair playin okullarda nasıl ele alınacağı atatürk ve spor konuları ile ilgili örnek hikayelernasıl işleneceği gibi konuları ele almış, geçtiğimiz senelerde uygulamış olduğumuz her ders bir konu anlatma olayı yok mesela bir konuyu yetiştirememekten yakınıyoruz bazen ama bu kitapta örnek olarak bir etkinlik 7 hafta işlenmiş. şu an bu kitabın dağıtımı yapılıyor kısa zamanda elinize geçer

gkhnydn81
16-11-2008, 01:43
arkadaşlar elimdeki klavuz kitapta da yıllık planımıza uygun günlükler hazırlamamız gerektiği vurgulanıyor yani öğretmen klavuz kitabındaki örnek etkinlikler sadece ufkumuzu genişletmek için hazırlanmış yani günlük plan hazırlamaya devam :))

hat64
16-11-2008, 14:08
kitap benim elime de ulaştı. inceledim. geçen seneki kitaptan farkı yok... ancak geçen seneki sayı olarak yetersiz basılmış olmalı ki, İstanbul'dan arkadaşım sadeca bu kitabın eline geçtiğini söylüyor. Onlar tek kitaptan sözederken, bizler ise iki kitabın kıyaslamasını yapıyoruz...
bu kitap etkinlik olarak yetersiz geldi bana . daha da çoğaltılabilirdi etkinlikler. Özet olarak; adı öğretmen kılavuz kitabı olmamalı idi. çünkü, Öğretmen kılavuz kitabına sahip olan derslerin öğretmenleri günlük plan yapmıyor....

orhansbt
20-11-2008, 00:25
arkadaşlar bende bugün itibariyle o çok beklediğimiz kılavuz kitaba sahip oldum ama sonuç beni tam anlamıyla hayal kırıklığına uğrattı.
bizdeki bu kitap önceki senelerde elimize geçen program kitabından neredeyse hiç farkı yok.
ne yıllık plan var içinde nede bunlara ve sınıflara uygun günlük planları var, sadece etkinlikler var bu etkinliklerin hepside her okula uygun etkinlikler değil mesela yüzme konusu var kaç devlet okulunda yüzme havuzu var acaba.
yani beklediğimiz gibi bir çalışma olmamış diğer derslerin kılavuz kitaplarınıda inceliyorum gerçekten güzel bizimki gerçeklerden uzak hikayelerle dolu saçma sapan bir kitap olmuş.yine yıllıklarımızı ve günlüklerimizi kendimiz hazırlayacağız anlaşılan

kayabel
10-03-2009, 15:28
klavuz kitap dönem başında geldi örnek günlük planlar yıllık planlat etkinlikler ve proje performans ödevleri değerlendirme ölçekleri v.b. bilgiler mevcud ama içerik olarak tam değil ve her okulda uygulanabilecek etkinlikler yok