Orijinalini görmek için tıklayınız : Milletimizin Başı Sağolsun
tüm türkiyenin başı sağolsun kahrolsun pkk
Evt kardeşim şırnaktaki hain saldırıyı kınıyorum. şehitlerimize ALLAHtan rahmet yakınlarına baş sağlığı vesabır diliyorum. Tüm milletimizin başı saolsun. şuan benim kardeşimde şırnak beytüşşebabta jandarma komando olarak askerliğini yapmakta. onun için ALLAH mehmetçiklerimiizi terör örgütünden korusun. teröreaman vermesin inş.
KAHROLSUN PKK..
Türk Subayı
Hakan Evrensel emekli bir subaydır. Güneydoğu Anadolu''da terörle mücadele etmiştir. Evrensel daha sonra istifa ederek, Güneydoğu Öyküleri-1,2,3 adlı üç kitap yayınlamıştır. Bu kitapta subay, doktor, hakim, savcı, er Güneydoğu Anadolu''da emperyalizmin işbirlikçisi PKK''ya karşı mücadele edenlerin mücadele anıları anlatılır.
Üç kitapta defalarca basılmıştır. Şimdi üç cilt bir arada "Güneydoğu Öyküleri" adı ile yayınlandı. Oğullarının yiğitliğini anlamak isteyen bir milletin okuması gereken bir kitaptır Evrensel'in kitabı. Bütün kitapçılarda bulmak mümkün.
Bugün size bu kitaptan bir hakimin anılarını aktarmak istiyorum. Güneydoğu''nun küçük bir ilçesinde görev yapan hakim ilçe dışındaki lojmanından görünen karakolun bir gecesini şöyle anlatır:
"Lojmanımızın balkonundan o karakol görünürdü. Yaklaşık bir aydır her istihbarat kaynağından karakolun basılacağı haberi geliyordu. Üstelik baskının şimdiye kadar yapılanlardan çok daha büyük olacağı söyleniyordu. Yakın birliklerden timler getirildi, karakolun etrafına mayınlar döşendi, ağır silahlarla takviyeler yapıldı ve baskın beklenmeye başlandı."
"En son gelen istihbaratta baskının saati ve baskına katılacak terörist sayısı bile veriliyordu. 22.10, beş yüz terörist. Karakol o gün basılmadı."
"Bir gün sonra, bildirilen saatte cehennem başladı. Balkonumuzdan izlediğim dehşet dolu manzarada, daire haline gelmiş teröristlerin, dairenin ortasına, gecenin karanlığında ateşleri parıldayan silahları ateşlediklerini görüyordum. Karakolun, havan ve roket mermilerinin patladığı yerde olduğunu biliyorduk. Tam anlamıyla çember içine almışlardı. Lojmandan ayrılıp doğruca jandarmanın binasına gittik. Karakolun merkezi, telsizle, sürekli timlerden durumlarını bildirmelerini istiyor; dış emniyette bulunan timler de bu çağrılara cevap veriyor, havan ve uçaksavar ateşi istedikleri yerleri de tarif ediyorlardı."
"Bir süre sonra telsiz konuşmaları, timlerden birinin üzerine yoğunlaştı. Timden bir türlü cevap alınamıyordu. Üst üste, defalarca çağrı yapılıyor ancak bir türlü timle irtibata geçilemiyordu. Konuşmaları takip eden askerler timden ümitlerini kesmişlerdi. Ama bir yandan da çağrılar devam ediyordu. Bir saat kadar sonra, telsizden bitkin bir ses duyuldu: "Yaralılarım var, yaralılarımı alın." Tüylerimiz diken diken olmuştu. Hemen cevap verildi. "Tamam Suat 3, sakin olun, az sonra birlik çıkacak." İlk yaralı haberi, bu saatlerdir aranan timden gelmişti. Tim komutanı konuşurken arkadan silah sesleri duyuluyordu. Herkes bu sözler üzerine yorum yapıyordu. Telsizin başındaki tim komutanlarından biri, bu timde şehit olduğundan emindi. Merkezden tekrar çağrı yapıldı. "Suat 3 , irtibatı kesme. Sakin olun!"
Cevapta bir değişiklik olmadı : "Yaralılarım var. Kan kaybediyorlar.
Yaralılarımı alın!"
"Ve tam bir buçuk saat, beşer dakika arayla Suat 3 kodlu timle muhabere aynen bu sözlerle sürdü : "Yaralılarımı alın" , "Sakin olun, geliyoruz." Hepimiz o time kimsenin yardıma gidemeyeceğini çok iyi biliyorduk. Karakola düşen mermi sayısında azalma olmuyor, aksine, takviye alan teröristler baskının şiddetini gittikçe artırıyorlardı.
Kimsenin, değil karakolun dışına çıkmak, mevzi değiştirebilecek fırsatı dahi olmadığı apaçıktı."
"Bir süre sonra, Suat 3''ün telsizinden hırs dolu kelimelerini işittik: "Hemen gelip yaralılarımı almazsanız, karakola dönüp bölüğü tarayacağım." Hepimiz şok olmuştuk. Hemen tabur komutanı devreye girdi. Hemen hemen aynı sözcüklerle tim komutanına sakin olma çağrısı yaptı. Ama işe yaramıyordu. Tim komutanı "Yaralılarımı alın!" dışında başka bir şey demiyordu. Tabur komutanının da telsizi bırakmasıyla, bir saat kadar daha tim komutanından ses çıkmadı. Birer dakika arayla yapılan yoğun çağrılara cevap vermedi. Hepimiz tim komutanının da şehit olduğunu düşünüyorduk. İçim burkuluyor, başım dönüyor, tanık olduğum bu anlardan nefret ediyordum. Telsizin başına tim komutanının okuldan devre arkadaşı geldi. Son bir ümitle eline mikrofonu alıp, cevap beklemeden, telsizin kodlarını da kullanmadan, konuşmaya aşladı : "Devrem ben Hüseyin. Geçmiş olsun devrem. Biraz daha dayan olur mu? Bak destek timleri yola çıktı. Sana doğru geliyorlar. Devrem aman pes etme olur mu?"
"Telsizin mandalını bırakıp beklemeye başladı. Hepimiz Motorola marka, duvara monteli telsiz cihazının hoparlör kısmına gözlerimizi dikmiş bekliyorduk. Ve konuştu : "Devrem, bölük komutanı nerde?" Hepimiz derin bir "Oh!" çektik. Telsizden, "İzinde devrem" yanıtı verildi. Suat 3 , artık tükenen bir sesle konuşmayı sürdürdü : "Ne olur
yaralılarımı alın. Bende yaralıyım."
"O ana kadar kendisinin de yaralı olduğunu söylememişti. Hepimiz donup kalmıştık. Telsizin başındaki devre arkadaşı da bu sözü üzerine mikrofonu fırlattı ve odadan çıktı. Ben kapının hemen eşiğinde ayakta duruyor, duyduklarım ve gördüklerimle bir tarihe tanıklık ettiğimi düşünüyordum. "Ben de yaralıyım" dan sonra yine ses kesildi. Sabaha
kadar hiç konuşmadı Yüzlerce kez yapılan çağrılara cevap vermedi. Artık onun şehit olduğuna ben de inanmıştım."
"Gün ağarırken hepimiz yorgun düşmüş, telsizden yapılan "Suat 3, Konuşan Suat, Cevap ver!" çağrısından bıkmış halde bir köşede yığılmışken, birden telsizin mandalına basıldığını fark ettik. Telsizden silah sesleri geliyordu. Ve on on beş saniye sonra hayatım boyunca unutamayacağım bir İstiklal Marşı dinlemeye başladım. MAndala sürekli basıldığı için bütün telsizlerin konuşma imkanı durmuştu."
"Çatışmanın altında yaralı bir tim komutanının, makamıyla söylediği İstiklal Marşı'nı dinliyordum. Gözlerim dolmuştu. O ana kadar duyduğum en güzel İstiklal Marşı''ydı. Birinci dörtlüğü bitirdi. İkinci dörtlükte sesi çatallaştı. Kelimeler uzadı. Ama marşı söylemeyi bırakmadı. Bozuk bir ses tonuyla, kendini zorlayarak okumaya devam etti. Marşı
bitirdiğinde, ben de bitmiştim. Hemen orayı terk ettim."
"Bir daha onun sesini hiç duymadım. Toplam 22 şehidin verildiği o baskın gecesinde, vücuduna saplanmış 7 merminin acısıyla söylediği İstiklal Marşı''nı ruhuma işleten tim komutanının ölmediğine ise hala inanamıyorum."
Hakimin anıları burada sona eriyor. İşte benim Türk subayından anladığım budur. Vücudunda yedi mermi olduğu halde makamı ile istiklal Marşı söyleyen adamdır.
Vatan Toprağı Kutsaldır,Kaderine Terk Edilemez
lütfen dikkatli okuyun vatan toprağı kutsaldır asla kaderine terkedilemez
ege121345
08-10-2007, 14:57
TÜRK ULUSUNUN,TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN BAŞI SAĞOLSUN.......
UMARIM BUNLARIN SONU GELİRRRRRRRRRRRR.
ege121345
08-10-2007, 14:58
SELÇUK TEŞEKKÜRLERRRR
DUYARLILIĞIN İÇİN....
NE demek ege dostum bu vatan hepimizin vatan toprağı kutsaldır kaderine terkedilemez hepimizin başı sağolsun tüm türkiyenin başı sağolsun
Şehitler ölmez vatan bölünmez.Allah şehit ailelerine sabır versin.Allah
nevin meral
08-10-2007, 17:41
TÜM HALKIMIZIN BAŞI SAĞOLSUN .AİLELERİNE ALLAH SABIRLIK VERSİN.
herşey iyide başlığa daha guzel bişe düşünülebilirdi
KAHROLSUN PKK
dram2976
08-10-2007, 18:18
Başlığı değiştirelim lütfen.http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley7.gif
BÜYÜKTÜRK MİLLETİ'NİN BAŞI SAĞOLSUN.
YÜREĞİMİZ YANIYOR.http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley19.gif
webkerem
08-10-2007, 23:51
Başımız sağolsun, Ölenlere Allah'tan Rahmet diliyorum, ailelerinede sabırlar. Bu ülke kuruluna kadar bir çok şehit verdik dahada vermeye hazırız.
iSTiKLAL MARŞI
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır parlayacak!
O benimdir, o benim milletimindir ancak!
Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal!
Kahraman ırkıma bir gül... ne bu şiddet, bu celâl?
Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal.
Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklal.
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım;
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar.
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?
Arkadaş, yurduma alçakları uğratma sakın;
Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın.
Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın,
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şühedâ fışkıracak toprağı sıksan, şühedâ!
Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Hudâ,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyâda cüdâ.
Rûhumun senden İlahî, şudur ancak emeli:
Değmesin ma' bedimin göğsüne nâ-mahrem eli!
Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli-
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli.
O zaman vecd ile bin secde eder -varsa- taşım.
Her cerîhamdan, İlâhî, boşanıp kanlı yaşım;
Fışkırır rûh-ı mücerred gibi yerden na'şım;
O zaman yükselerek arşa değer belki başım!
Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl!
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl.
Ebediyyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl;
Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet,
Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklâl!
Mehmet Akif Ersoy
Ahmet Köseoğlu
09-10-2007, 02:18
tek kelimeyle ''Yazıklar Olsun''
Türk Halkının Başı sağolsunhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley6.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley6.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley6.gif
ŞEHİTLER ÖLÜCE DEĞİL UNUTULUNCA ÖLÜRLER.
ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ. ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ.file:///C:/Documents%20and%20Settings/iLhaN/Desktop/157376404946c5b9d272f71.jpg
VATAN SAĞOLSUN
http://www.sehitlerolmez.net/uploads/haberler/2007/07/09/17337806904692422ae093f.jpgBir patlama,bir soğuk demir, bir rüzgar sesi,
Tüm hayat bir parmakta, verilmiş son nefesi...
Ay Yıldız nişan olmuş da göğsüne buyurmuş,
Bu yara Mehmet\'imin vatana hediyesi...
Bir patlama,bir soğuk demir, bir rüzgar sesi!
Bu onur, bu gurur, kahramanlık abidesi,
Tarihine yazdığın Türklük'ün efsanesi...
Kanın toprağa ad koymuş da vatan buyurmuş,
Bu ada adanan kanlar bir veda busesi...
Bu onur, bu gurur, kahramanlık abidesi!
Bir kırmızı, bir beyaz, bir millet efsanesi,
Bu Ay, bu Yıldız, bir kahramanlığın simgesi,
Tüm dağları taşları onlara selam durmuş,
Aldığımız her nefes bir şehit hediyesi...
Bir kırmızı, bir beyaz, bir millet efsanesi!
Bir hüzün, bir şeref, doğrulur şehit annesi,
Tabutta aksi belirir görülünce nicesi,
Gökyüzü ağlarmış da yeryüzü can bulurmuş,
Bir anadan duyulunca 'Vatan Sağolsun' sesi...
Bir hüzün, bir şeref, doğrulur şehit annesi!
FONT-SIZE: 10pt" ="navbar">file:///C:/Documents%20and%20Settings/iLhaN/Desktop/navbits_start.gifBayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır.Toprak uğrunda ölen varsa VATAN'dır.file:///C:/Documents%20and%20Settings/iLhaN/Desktop/navbits_start.gif
1 0,4 | C* |4,1 ßayraqı ßayrak Yapan ÜstenDeqi Kandır Toprak Uqrunda öLen varsa Oda Vatandır.! 0,4 | C* |
hagi20200
09-10-2007, 13:15
CENAB_I HAK KARDEŞLERİMİZE ŞEHADET ŞERBETİNİ TATTIRDI. BU MÜBAREK AYIN BU MUBAREK GÜNLERİNDE. İNŞALLAH BİZLERDE ONLARA LAYIK OLURUZ. EN AZINDAN KENDİ MESLEĞİMİZİN HAKKINI VEREREK VATAN PERVER İNSANLAR YETİŞTİRİRİZ.
AMA O HAİNLERİN , KAHPELERİN aLLAH BİN BELALARINI VERSİN YAĞ DOLU KAZANLARDA YANARAK ÖLSÜNLER İNŞALLAH.
BÜTÜN TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN
tüm milletimizin başı sağolsun allah geride kalanlarına sabır versin
enjoyment333
09-10-2007, 15:38
Tüm milletimizin başı sağolsun allah geride kalanlara sabır ihsan eğlesin...
http://www.meyilli.com/resimler/gallery/thumbcache/large_c2176c9fa6fad4ffcf5b2b88bd50c4ea.jpg (http://www.meyilli.com/resimler/?image=gallery/images/Turk_Bayragi/turk10.jpg#)
VATAN
Kimse söndüremez tüter bu ocak,
Adı türktür Bu vatanın türk kalacak.
Şehit ve gazi bedelidir bu şanlı bayrak,
Adı Türk'tür bu vatanın türk kalacak.
Nice şehitler vermiş bu toprak,
Sahiip çıkılacak vatan ve bayrak.
Tüm gençlik vatan bekçisi olacak,
Adı Türk'tür bu vatanın Türk kalacak.
Her şafakta bir ışık parlayacak,
Tüm gençlik ona sahip çıkacak.
Türk gençliği uşak olmayacak,
Adı Türk'tür bu vatanın Türk kalacaktr
Düşman karşısında birlik olacak
Barış ve kardeşlik ülkümüz olacak.
Huzuru bozana dünya dar olacak,
Yüzlerce Cemal gazi olacak,
Binlerce Mehmet Şehit Olacak.
Tüm gençlik nöbet tutacak,
http://www.el-aziz.net/data/thumbnails/683/bayrak_62.jpg (http://www.el-aziz.net/img5732.htm)
enjoyment333
09-10-2007, 15:55
Askerimize kurşun sıkan eller kahralsun bayrağımıza marşımıza söz söyleyen diller tutulsun bu CENNET VATANI BÖLMEYE KİMSENİN GÜCÜ YETMEDİ SANMASINLARKİ BUNDAN SONRA GÜÇLERİ YETECEK KİMSE BU VATANI BÖLEMEZ
Biz;
Orta Asya'dan Türeyen, Anadolu'da Büyüyen, Avrupa İçlerine Yürüyen TÜRK'üz !
Ben;
Dağlarda Gemi Gezdiren, Taşlara Destanlar Kazdıran, Tarihi Baştan Yazdıran, TÜRK'üz ! …
ege121345
09-10-2007, 16:09
doğuda görev yapan asker polis öğretmen ve tüm TÜRK halkının ALLAH yardımcıları olsun...................
kahrolsun pkk
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.