Orijinalini görmek için tıklayınız : MALZEMEYE İHTİYACIM VAR
Zekikabalcı
05-03-2008, 12:13
Merhaba arkadaşlar ben Van'ın Başkale ilçesi Fatih İ.Ö.O. nda beden eğitimi ve spor öğretmeni olarak görev yapmaktayım bulunduğum ilçenin ve okulun şartları gerçekten çok kötü kendi imkanlarımla bazı malzemeler aldım fakat yeterli olmuyor site de böyle bi bölümü görünce bi şansımı deneyim dedim yardımda bulunabilecek arkadaşlarımın irtibata geçmesini rica ediyorum teşekkürler
hocam neye ihtiyanız var ben senye bando takımını değiştiricem 10 adet küçük kırmızı bando ya ihtiyacın olurmu?
hacam neye ihtiyaciniz var.yardim etmeye çalışalim
firuze79
21-10-2008, 14:58
arkadaşlar benimde bando kıyafetine ihtiyacım var bir köy ilköğretim okulu için kullunılmayan ve terk ettiğiniz malzemelri değerlendirebilrim. okulum bunu kurşılayack güçte değil...
ilginize teşekkür ederim.
iletişim için: suleture@gmail.com
ftascilar
27-10-2008, 21:49
merhaba elimde okulum ismi yazılı eşpfman takımlarvar belki işinize yarayabillir yenimalzeme aldığımda isteyen arkadaşlara gönderebilirim
hocam hiç farketmiyor inan her spor malzemesine ihtiyaç var.(m.kemal.i.ö.o hilvan/ş.urfa)
yıldızımateş
28-11-2008, 10:29
sevgili meslektaşlarım bende Van 'ın Muradiye ilçesinin Ünseli köyündeyim. Yeni atandım.cimnastik minderine ve futbol , voleybol ,basketbol topuna ihtiyaç var.Öğrenciler sporu seviyor ama malzeme yok.Banada yardımcı olursanız seviniriz...
elifnisagulerce
17-09-2011, 19:20
yardımsever arkadaşlarım merhaba. ben ezurumun bir köy okulunda görev yapmaktayım yeni atandım ve okulumda spor malzemesi yok. özellikle voleybol futbol ve basketbol topuna (2. el de olabilir) ihtiyacım var. yardımlarınızı şimdiden allah kabul etsin
dervis alas
17-09-2011, 21:55
hocam şırnak uludere andaç köyünde göreve başladım hertürlü mazemeye ihtiyacım var .yardım ederseniz çok sevinirim meb ilgilenmiyor bile
hiçbirşey
06-01-2013, 21:37
benim de malzemeye ihtiyacım var arkadaşlar ama o kadar kişi arasında kim şanşlı bilemiyorum yine de yazıyorum.. ders işlemek iskenceye dönüşüyor top olsa yeter bana herkese teşekkür ediyorum...
besyoclub1616
27-08-2015, 15:33
arkadaşlar okulumuzda ciddi şekilde spor malzemesine ihtiyaç duyulmakta. elinizden geldiğinde bize yardımcı olabilirseniz sevinirim.( büyükyoncalı atatürk ortaokulu tekirdağ/saray )
ozcaglayan1903
11-09-2015, 15:00
MERHABA arkadaşlar KOCAELİ7GEBZE MİMAR SİNAN O.O. okulumuz marmara bölgesinde olmasına rağmen voleybol direği basketbol pottası bile yok belediyeye gençlık spora yazı yazmamıza rağmen gelmedi. fazla top vb malzemesi olanlar yardımcı olabilirlerse sevinirim teşekkürler
akif2780
25-09-2015, 21:56
Arkadaşlar merhaba.
Gaziantep İbrahimli Anadolu Lisesi'nde göreve başlıyorum. Okul müdürü, malzemeyi benim halletmemi istedi. Okulumuz inşaat halinde olduğu için bir süre(1 yıl) başka bir okulun (Emine Cuma Uçar Ortaokulu) çatısı altında bulunacağız. Malzememiz sanırım yokmuş. Bu doğrultuda sadece 9. sınıflar için bir takım malzemelere ihtiyacım var. Nasıl bir yol izlemeliyim?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.