PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Liselerde Trafik Dersine Kim girer

ozkarafaki
07-09-2009, 16:43
Arkadaşlar Anadolu lisesinde beden eğitimi öğretmeniyim . müdür yardımcısı trafiğe biyoloji öğretmeni girer diyor bilgi verirseniz sevinirim. Kaynağıyla verirseniz memnun olurum...

webmaster
07-09-2009, 16:54
Liselerde beden eğitimi ve biyoloji öğretmeni trafik ve ilk yardım derslerine girebilir. Dersleri paylaşınız en iyisi. aşağıdaki çizelgede gözükmektedir. Yeni değişti.

Öğretmenlerin aylık maaş karşılığı okutulacak ders çizelgesi: Çizelgeler (duyurular/80/80_cizelge.pdf)

artos
07-09-2009, 22:46
Hocam en iyisi sen bir branş bazında kim hangi derse girebilir onu öğren. Orada trafik bizim alan dersimiz ama diğer baranşların yan alan dersi görüyor. Bu durumda biz öncelikliyiz. Ha sağlık dersi ise hem bizim hemde biyoloji öğretmeninin dersi. Orda idare insiyatif kullanıp biyoloji öğretmenine verebilir.

25clapclap25
09-09-2009, 14:36
arkadaşlar liselerde trafik ve sağlık derslerine kim girer biyoloji öğretmeni varsa bana bilgi verirmisiniz yalnız resmi olsun benim müdüreye resmi yazı olmadan birşeyleri anlatmak mümkün değil.

webmaster
09-09-2009, 15:08
arkadaşım aşağıda resmi yazı var

Liselerde beden eğitimi ve biyoloji öğretmeni trafik ve ilk yardım derslerine girebilir. Dersleri paylaşınız en iyisi. aşağıdaki çizelgede gözükmektedir. Yeni değişti.

Öğretmenlerin aylık maaş karşılığı okutulacak ders çizelgesi: Çizelgeler (duyurular/80/80_cizelge.pdf)

zdemirkan1967
11-10-2009, 13:21
link açmıyor hocam..

HAYPET
27-04-2010, 14:29
Merhaba ben bursa anadolu lesinde görev yapıyorum ve dersler beden eğitimi öğrt olarak bütün 11 sınıflara gırıyorum yok öyle biyoloji öğrt giremez bence orada baska birsey var bu dönem ise ders fazlalıgın benim istegımle baska öğrt verdıler oda 3 ders sen müfretata bak yada bulursan ilk yardım kitabında yazıyor