PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : liselerde performans görevi

bodypedagogue
22-09-2010, 01:17
liselerde 1 dönemde 1 performans görevi vermek zorundamıyız. incelediğim tüm lise zümrelerinde kimse performans ödevi vermemiş.ama lise öğretim programında performans görevi verilmeli yazıyor. bilgisi olan varsa acıklarsa sevinirim

orkunfurkan
22-09-2010, 15:18
Hocam öğretim programında yazdığı gibi 1 dönemde 1 performans görevi vermeliyiz.

ottoman0101
13-09-2013, 18:27
vermek zorundayız hocam 3 uygulama yapılacak ve her öğrenciye dönem itibariyle bir performans verilecek diyor

ylmzdmrl
13-09-2013, 20:11
1.dönem en az bir performans,2.dönem en az bir performans vermek zorundayız.

birsenn
14-09-2013, 20:37
bir dönemde 3 uygulama notu ve bir performans görevi notu verilecek...

ottoman0101
15-09-2013, 18:17
liselerde 3 uygulama notu verilecek 1 performansta mecburi ama bu ders içi performansmı ayrıca ödev-araştırma olarak verilen performansmı o belli değil

NECATBJK
18-09-2013, 23:32
Şu maddeye göre herşey çok açık aslında;(7 Eylül 2013 tarihli ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ )MADDE 45- f)Uygulamalı nitelikteki derslerin sınavları, her dönemde üç defadan az olmamak üzere ve dersin özelliğine göre yazılı ve uygulamalı olarak veya bunlardan yalnızca biriyle yapılabilir. Sınavların şekli, sayısı ve uygulamalı sınavların süresiyle hangi derslerde uygulamalı sınav yapılacağı zümre öğretmenler kurulunda belirlenir, okul müdürünün onayına bağlı olarak uygulanır. Ve
(7 Eylül 2013 tarihli ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ )MADDE 50- (1) Öğrenciler okulların özelliklerine göre yazılı sınavların dışında proje ve performans çalışması ile topluma hizmet etkinliklerine yönelik seminer, konferans ve benzeri çalışmalar yaparlar. Öğrenciler, her dönemde tüm derslerden en az bir performans çalışması, her ders yılında en az bir dersten proje hazırlama görevini yerine getirirler.
Kısaca her dönem 3 uygulamalı ve 1 adet performans çalışması zorunlu, ayrıca öğrenci isterse 1 proje çalışması notu verilecek. ödev-dersiçi gibi notlar kalktı. proje aynı ödev konumunda.

umuter1858
29-09-2013, 09:40
evet hocam aynen ilköğretimlerde olduğu gibi bir dönemde en az bir tane performans görevi vermek zorundayız

hard_muse
03-11-2013, 22:40
imam hatip liselerinde nasıl olcak arkadaşlar? Ders saati 1e indi :( yine 3 uygulama mı yapcaz?

Adem Tırpancı
03-11-2013, 23:33
imam hatip liselerinde nasıl olcak arkadaşlar? Ders saati 1e indi :( yine 3 uygulama mı yapcaz?

Evet hocam 3 uygulama sınavı, 1 performans görevi şeklinde.

ondka
26-11-2013, 09:48
En az 2 sınav yapılacak artı performans ödevi verilecek.

sporcu07
29-11-2013, 23:00
sayın hocam ben zümrede özellikle 12.sınıflara kolay konular diğerlerine normal konulardan seçtim.12 lere tanınmış sporcuların hayatları basit oyun kuralları yani 1-2 sayfalık performans görevi verip geçiştireceğim ama diğer sınıflara biraz daha zor olan araştırma isteyen görevlerden vereceğim zümrenizde performans görevi konuları ve proje ödevi konularında ayrıntılı belirtin ona göre uygulayın. ben öyle yapacağım

brhmbydmr50
02-12-2013, 19:46
linki göremiyoruz

Adem Tırpancı
02-12-2013, 20:27
linki göremiyoruz

Link yok zaten.

turgut25
11-01-2014, 15:21
hocam bende çalıştım imam hatipte imma hatip lisesi mezunuyumda :) ders satine göre ders saati birse sınav saati ona göre düzenlenir olmazsa namaz kıldır hocam ruku secde deki esneklik koordinasyona uyuma not ver

ferhathan
14-09-2014, 18:03
Şu maddeye göre herşey çok açık aslında;(7 Eylül 2013 tarihli ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ )MADDE 45- f)Uygulamalı nitelikteki derslerin sınavları, her dönemde üç defadan az olmamak üzere ve dersin özelliğine göre yazılı ve uygulamalı olarak veya bunlardan yalnızca biriyle yapılabilir. Sınavların şekli, sayısı ve uygulamalı sınavların süresiyle hangi derslerde uygulamalı sınav yapılacağı zümre öğretmenler kurulunda belirlenir, okul müdürünün onayına bağlı olarak uygulanır. Ve
(7 Eylül 2013 tarihli ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ )MADDE 50- (1) Öğrenciler okulların özelliklerine göre yazılı sınavların dışında proje ve performans çalışması ile topluma hizmet etkinliklerine yönelik seminer, konferans ve benzeri çalışmalar yaparlar. Öğrenciler, her dönemde tüm derslerden en az bir performans çalışması, her ders yılında en az bir dersten proje hazırlama görevini yerine getirirler.
Kısaca her dönem 3 uygulamalı ve 1 adet performans çalışması zorunlu, ayrıca öğrenci isterse 1 proje çalışması notu verilecek. ödev-dersiçi gibi notlar kalktı. proje aynı ödev konumunda.

Eksik kalan yönü ;
(8) Öğrencilerin derse hazırlıkları, derse aktif katılımları ve dersle ilgili araştırma çalışmaları da performans çalışması kapsamında ayrıca notla değerlendirilir.Demek oluyor ki 4 uygulama 1 performans ve birde ders içi değerlendirme kapsamında 1 not vermemiz gerekiyor toplamda 5 not olacak arkadaşlar...

nevermind
23-10-2014, 20:26
Merhaba, bir sorum olacak ben salonsuz özel bir lisede, tek beden eğitimi öğretmeniyim.ilk kez bir okulda çalışıyorum. Yıllık planımı her dönem 2 sınav olacak şekilde hazırladım, fakat şunu merak ediyorum sınavlar teorik olabiliyor mu? Dersler genelde slayt şeklinde geçiyor ben bu çocuklara nasıl sınav yapacağım açıklayıcı olursanız sevinirim.