PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : lisede beden egitimi dersi

nilaysal
15-02-2013, 15:36
Merhaba ben 3 senedir ücretli öğretmenlik yapiyorum bu sene ilk lisede gorevlendirme oldu okulun spor sahası salonu yok hava soğuk olunca siniftayiz sınıfta lisedekilere neler yapabilirim yardımcı olurmusunuz

Adem Tırpancı
15-02-2013, 15:53
Merhaba ben 3 senedir ücretli öğretmenlik yapiyorum bu sene ilk lisede gorevlendirme oldu okulun spor sahası salonu yok hava soğuk olunca siniftayiz sınıfta lisedekilere neler yapabilirim yardımcı olurmusunuz

Yıllık planlar bölümümüzde (http://forum.bedenegitimi.gen.tr/beden-egitimi-yillik-planlari-f12.html), lise düzeyinde salonlu ve salonsuz okullara ait ünitelendirilmiş yıllık planlar mevcut. Planlardan yararlanarak sınıfta işlenebilecek etkinlikleri çeşitlendirebilirsiniz.

nauma64
17-02-2013, 03:07
Adem hocamın yönlendırdıgı sayfadaki planları incelediyseniz kış aylarında genelde teorik olarak anlatabileceğimiz konular yer alıyor...

sonersoner
18-02-2013, 16:21
Istanbul esenler teknik ve endüstri meslek lisesinde ücretli beden eğitimi öğretmeni olarak çalışmak isteyen hocalarım var mıdır?
Acil

champıon
28-02-2013, 19:54
Hava yagmurlu oldugunda sınıfta spor videoları izletebilir ögrencilere sorular sorarak tartışma ortamı yaratabilirsiniz,anketler düzenleyebilirsiniz,araştırma formları yapabilirsiniz,konu anlatabilirsiniz,ögrenciler ve siz isteksizseniz bunların hiçbirini yapmayadabilirsiniz neticede beden egitimi dersi uygulamalı bir derstir:)

nilaysal
01-03-2013, 12:59
teşekkür ederim hocam bilgileriniz için