Orijinalini görmek için tıklayınız : lisede beden egitimi dersi
nilaysal
15-02-2013, 15:36
Merhaba ben 3 senedir ücretli öğretmenlik yapiyorum bu sene ilk lisede gorevlendirme oldu okulun spor sahası salonu yok hava soğuk olunca siniftayiz sınıfta lisedekilere neler yapabilirim yardımcı olurmusunuz
Adem Tırpancı
15-02-2013, 15:53
Merhaba ben 3 senedir ücretli öğretmenlik yapiyorum bu sene ilk lisede gorevlendirme oldu okulun spor sahası salonu yok hava soğuk olunca siniftayiz sınıfta lisedekilere neler yapabilirim yardımcı olurmusunuz
Yıllık planlar bölümümüzde (http://forum.bedenegitimi.gen.tr/beden-egitimi-yillik-planlari-f12.html), lise düzeyinde salonlu ve salonsuz okullara ait ünitelendirilmiş yıllık planlar mevcut. Planlardan yararlanarak sınıfta işlenebilecek etkinlikleri çeşitlendirebilirsiniz.
Adem hocamın yönlendırdıgı sayfadaki planları incelediyseniz kış aylarında genelde teorik olarak anlatabileceğimiz konular yer alıyor...
sonersoner
18-02-2013, 16:21
Istanbul esenler teknik ve endüstri meslek lisesinde ücretli beden eğitimi öğretmeni olarak çalışmak isteyen hocalarım var mıdır?
Acil
champıon
28-02-2013, 19:54
Hava yagmurlu oldugunda sınıfta spor videoları izletebilir ögrencilere sorular sorarak tartışma ortamı yaratabilirsiniz,anketler düzenleyebilirsiniz,araştırma formları yapabilirsiniz,konu anlatabilirsiniz,ögrenciler ve siz isteksizseniz bunların hiçbirini yapmayadabilirsiniz neticede beden egitimi dersi uygulamalı bir derstir:)
nilaysal
01-03-2013, 12:59
teşekkür ederim hocam bilgileriniz için
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.