Orijinalini görmek için tıklayınız : Lİse Sağlık dersi beden eğitimi öğretmeninin mi?
besyohaber
07-09-2008, 01:52
arkadaşlar lise sağlık dersleri beden egitimi ögretmeninin mi yoksa biyoloji ögretmeninin mi bu konuda yönetmlik varmı.bir lisede çalışıyorum ders saatim 15 saat bile degil tarfik ile 15 i geçiyor.sağlık dersinin bayagı saati var bu konuda bilginizi almak istedim geçen sene yıl ortasında geldigim için sağlık dersi biyoloji ögretmeninde idi bu sene bana verirlermi bilmiyorum ama aklıma takıldı paylaşmak istedim.Şimdiden teşekürler
scapulas
07-09-2008, 02:17
sağlık dersi beden eğitimi öğretmenlerinin de girebildiği dersler arasındadır.biyoloji öğretmeninin ders saati çok ise sen de talep edebilirsin ama yine de bu ders dağıtımı idarecilerin inisiyatifinde bulunuyor maalesef.
eğer okulda sağlık bilgisi branş öğretmeni yoksa ders
önceliği beden eğitimi öğretmeninindir,sonra biyoloji gelir .tebliğler dergisinde okumuştum ama sayısını şu anda hatırlamıyorum
blackeagle_38
07-09-2008, 10:02
hocam benim okulumda geçen sene bana vermişlerdi bu sene biyoloji öğretmenine verdiler ama biyoloji öğretmeniyle anlaşıp dersleri paylaşmanızda yarar var sanırım :)
besyohaber
07-09-2008, 12:30
anladım hocam saolun
ahmeteda
10-09-2008, 16:39
peki arkadaşlar trafik dersi kime verilir.bizde biyoloji öğretmenine verildi.banada din kültürü vermişler
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.