PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : lise bed. eğt. dersleri 1 saat?

wenedik
18-09-2009, 19:08
Arkadaşlar lise beden eğitimi dersleri neden tek saate düşürüldü?Bu konu hakkında bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.9. sınıflarda 2 saat 10. 11. ve 12. sınıflarda ise tek saat olmuş oda zaten seçmeli beden eğitimi diye geçiyordu, normalde 2 saati ne değişti de 1 saat oldu.Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..

webkerem
18-09-2009, 20:17
Wenedik arkadaşım..Bu link'i tıkladığınızda aradığınız bilgiyi bulabilirsiniz.
http://www.bedenegitimi.gen.tr/haber_detay.asp?haberID=3486

beyhan1
21-09-2009, 16:53
bide meb spora yönlendirelim çocuklarımızı diyor alın işte spor

MUSTAFA TAHA
29-09-2009, 00:06
lise 1 lerdede seçmeli arkdaşım.yani her sınıf seviyesinde seçmeli artık beden eğitimi dersi.bu nedemektir öğrenciler arasında beden eğitimi müzik ve resim ders leri seç meli olmuştur
lise birlerdahi zorunlu değildir.bu üç dersin birini seçmekle zorunludur.fazla söze negerek var durum ortadadır.benim bir teorim vardır....spor salonlarının doluluk oranları ile kafe gibi kaahvehanelergibi internet kafelerigibi velilertarafından ürkütücü yerlerin doluluk oranı ters orantılıdır.bunun arkasındayım ama birilerinin işine budaha kolay geldiği belli. insana yatırım yapmanın kaçınıldığı bir türk eğitim sisteminin çok daha tartışma konusu olacağı belli.

runaway
05-10-2009, 22:11
ya arkadaşlar lise 9'larda 2 saat dedikleri seçmeli gibi 10, 11, 12 birsaatmiş ama benim okulumda 10. sınıfarda da müzik konulmuş, 9. sınıflarda da 4 şube olmasına rağmen sadece 2 sınıfta varmış gibi gösterilmiş sınıflar 2 bölünmüş müzik, beden eğtm diye 9. sınıflarda 8 saatlik olan dersim 4 saat indirilmiş ama ben 4 şubeyede derse giriyorum 2 şubenin ders ücretide verilmemiş. Yani anlayacağınız okul müdürlerinin insiyatifine göre ders seçtiriliyor. öğrenci falan seçmiyor. zaten öğrenci seçse çoğunluk beden eğtm istiyor. ben bir sınfta yaptım 30 kişilik 4 kişi müzik dğerleri beden eğitimi istediler artık dönen oyunalrı siz anlayın üstelik bunu yapan müdüründe branşı beden eğtm ve sanki adam bana sadaka veriyormuş muamelesi yapıyor derslerimi seçmekle bu mesleği nereden seçtim bin pişmanım :(( saygılarımla