PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lig Heyetleri tekrardan faaliyete geçsin mi?

webkerem
15-06-2011, 16:36
Lig heyetlerinin tekrardan faaliyete geçireleceği duyumunu aldık. Gündem oluşturmak için sizlere soruyoruz.

Lig Heyetleri tekrardan faaliyete geçsin mi?

uduyak5503
21-07-2011, 02:57
İster lig heyeti ister tertip komitesi olsun farketmez yeterki adil davranılsın, kişisel menfaatler unutulsun yeter. Oda olmayacağina göre bana ne... Niye böle dedi diye düşünenler olabilir. İnsanınn haksızlığa uğrayınca böyl eoluyor...

aspen
08-08-2011, 12:55
size katılıyorum ülkede önce adil bir düzen lazım.hani hep derler ya iyi olanlar kazansın ama sadece lafta...herzaman aynı kişiler kazanıyor.köydeysen ilçe takılıyorsun,ilçedeysen ile takılıyorsun.yok müdür yok idare, veli offf bunladık ya yeter.....

obia
18-08-2011, 10:42
Çok haklı yorumlar bu anketi açan arkadaşın yada öneriyi sunan arkadaşın bulunduğu konumu görmek lazım önce ve il lig heyetleri adaletsiz benim paramla bayram yapıyor bide bize bunu gögüs geregere anlatıyor.

ayaz78
28-08-2011, 04:00
Bireysel çıkarlar olduğu ve adil davranılmadığı sürece lig heyeti teşkilatını istemiyoruz...kendisini yönetemeyen ve egoları olan birilerini seçiyoruz onlar da bu egolarını bir güzel tatmin ediyorlar...haa yapabildikleri bişey daha var bilgisayarın başına oturup oyun oynamak ve hak yemek bunların sporu ve sporcuyu düşünüp ona göre davrandıkları yok...

metintigli
07-09-2011, 09:13
farketmez ama adalet olmadığı zaman insanın çalışması gelmiyor içinden, dolayısı ile kim yada neresi yaparsa yapsın, hakkımı korusun yeter...

sporcukenan
09-09-2011, 00:22
onu bunu bırakalım ders alanlarımız çok kötü bunları anlatıyoruz söylüyoruz ama malesef yerelde dogru düzgün idareci bulmak zor çünki onların böyle kayğıları yok bizler takım antrenörü değiliz arkadaşlar ders öğretmeniyiz

mcivgin
14-09-2011, 10:45
Çok değerli Beden Eğiitimi Öğretmen arkadaşlarımın yeni eğitim öğretim yılını kutlar........
sağlıklı bir yıl geçirmek dileğiyle

AREL
15-09-2011, 20:32
aslında haklısın ...

dark_leobar
19-09-2011, 00:51
bence gençlik spor bu işi daha profesyonel yapabilir ama lisans işi meb gibi olmalı adil olunmalı derken de bir milli eğitim müdürü bile ilçe şampiyon olunca merkezdeki öğretmenleri fırçalıyorsa gerisini düşünün