PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lig heyelerine % 10 katkı payı yatırıyor muyuz?

nesrin57
11-11-2011, 22:59
tecrübeli hocalarımdan yrdm rica ediyrum bu spor paralarının %15ini lig heyetine yatırıyoruz bu parayı yiboların vermeme durumu var mı???

webkerem
11-11-2011, 23:08
Lig heyetlerine artık para yatırılmıyor bilginize

lazyo5353
12-11-2011, 00:45
Değerli arkadaşlar ,lig heyeti katkı payı % 10 dur.% 2 'si il lig heyetine ,%8 ilçe lig heyetine diye değişiklik yapılmıştır.obesid kapandığı için spor kulüpleri ,faaliyetlerini yönetmeliğe göre devam ettirecek kanısındayım.Spor kulübü aidatları konusunda her hangi bir genelge geldimi.lütfen paylaşırsanız sevinirim...

webkerem
12-11-2011, 10:55
Arkadaşlar spor kulübü yönetmeliği kaldırılmadı yanlız yeni düzenlemeler yapaılacak o yüzden geçen yıldan beri lig heyetlerine katkı payları yatırılmamaktadır. Sizlerde yatırmayınız.

Adem Tırpancı
12-11-2011, 12:29
Arkadaşlar spor kulübü yönetmeliği kaldırılmadı yanlız yeni düzenlemeler yapaılacak o yüzden geçen yıldan beri lig heyetlerine katkı payları yatırılmamaktadır. Sizlerde yatırmayınız.

Kerem hocam geçen sene Van'da görev yaparken okula gelen yazıda lig heyetlerine ilgili paranın yatırılması gerektiği, yatırmayan okulların idareci ve öğretmenleri hakkında soruşturma açılacağı bildirildi. Ben emin olmak için Van il koordinatörü ile görüştüm ve önce lig heyetlerinin görevinin sona erdiğini ancak tekrar yapılan bir düzenleme ile lig heyetlerinin görevine devam edeceğini, bu yüzden de %10'luk katkı payının yatırılması gerektiğini söyledi. Ben de okula gelen yazı ve görüşmeye istinaden parayı yatırdım.

webkerem
12-11-2011, 15:18
Hocam yönetmelik zaten kaldırılmadı fakat lig heyetinin fonksiyonu çok azaltıldı ve o yüzen bu kuruma gidecek paralar boşa gitmiş olacak o yüzden para yatırma işi il il farklılık gösterebilir. Biz geçen sene lig heyeti olarak para talep etmedik. Para talep eden aradaşlarıda anlamıyorum.