Orijinalini görmek için tıklayınız : KPSS HAKKINDA
hatipoglu45
10-08-2008, 23:23
ArkadaşlarKPSS puanlarınızı yazabilirmisiniz.Özellikle ANTRENÖRLÜK bölümü mezunları.Spor Yöneticiliği bölümünde okuyan arkadaşlarımızda birlik var.Kendi bölümleri için ellerinden geleni yapıyorlar.Ve 100 kişilik kadro verileceği söyleniliyor.Ya bize lütfen bilgisi olanlar yazsın.BİZLERDE ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM.ANTRENÖRLÜK MEZUNU ARKADAŞLARIMDAN RİCA EDİYORUM.SAYGILARIMLA...
kaan güney
12-08-2008, 10:38
yöneticik bölümü arkadaşlar puanları yazalım
hatipoglu45
12-08-2008, 14:51
Burda Antrenörlük bölümü mezunu yokmu?Ayrıca bilmeyenler için yöneticilik bölümü mezunları googleden spor yöneticiliği derneği diye aratıpmeslektaşlarının puanlarını öğrenebilir.
hatipoglu45
15-08-2008, 01:33
Arkadaşlar ilginizden dolayı sağolun ne diyeyim.Gönül isterdiki bölümümüz için birşeyler yapmak ama sizlerdeki bu rahatlığa şaşırdım.hoşçakalın...
teniscigoksal
28-08-2008, 13:20
hatipoğlu45 ben çü antrenörlük mezunuyum bende bukadar ilgisizlıkten yakınıyorum olimpiyatların basarısızlıgı üzerıne bıraz sesımızı duyursak bayagı atama verırler bu durumdan ögretmenlıkler kendılerıne pay cıkarmaya calısıyor. ders saatı cogaltılsın gıbı....Ben başbakanlık iletişime bimer e mesaj atıyorum spor bakanına onlarda calışıyoruz bu konuda dıyor. bızle ılgılı gazete yazarlarına mesaj atıyorum sesımızı duyurmak ıcın insallah sonumuz ıyı olur kardesım....
hatipoglu45
31-08-2008, 13:57
En sonunda sesimi duyan oldu.bende başbakanlığa mesaj atıyorum.ama bunu çoğaltırsak inanıyorum ki birşeyler başara biliriz.lütfen meslaktaşlarımız el ele verelim.beden eğitimi öğretmenliği ve yöneticilik bu konuda başarılı.ilk amacımız kendi sitemizi yapalım.bunun içinde çalışmaya başlıcam.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.