PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kılavuz kitap

ilhan9
11-11-2008, 20:34
değerli meslektaşlarım beden eğitimi dersi (1-8. sınıflar) öğretmen kılavuz kitabı elime geçti. ancak beklediğim kadar da iyi değil, içeriğinde neler var: beden eğitimi öğretmeninde bulunması gerekenlerderste dikkat edeceği hususlar kuramsal olarak öğrenme öğretme yöntemleri ve birkaç etkinlik örneği bulunmakta. sadece bunlayetinilebilirmi günlük plan hazırlamadan dönem ve yıl bitirilebilirmi tabiki hayır(kılavuz kitabı olan dersler günlük plan hazırlamıyorlar ya!) yani arkadaşlar yıllık plan ve günlük plan hazırlamaya devam........A.İLHAN

mert4806
11-11-2008, 21:20
ankaradayım hala elime geçmedi??? Nerden bulacağız kılavuz kitabı bilen varmı ankaradan?

enur
12-11-2008, 02:17
bizede ulaşmadı
çorudmayım dönem bitecek hala kılavuz kitap yokkk :(

basketçi
13-11-2008, 00:22
ben hataydayım
kitap benimde elime geçti,fakat 1-8 arası tek kitap olması dersimize verilen önemi bir kere daha gösterdi
örnekler sınırsız olmalıydı, 1. sınıftan 8. sınıfa kadar sıralandığı için örneklere fazla yer ayrılmamış.

25bedenci25
13-11-2008, 00:24
emeğe saygı ama hiç beğenmedim günlüklere devam...

ferol74
13-11-2008, 16:57
Ben kitaptan çok memnun kalmadım.Diğer derslerin klavuz kitapları gibi değil.Her kazanım için etkinlik yok.Örnek etkinlikler verilmiş.Daha önce verillen öğretim programı kitabı gibi.çoğu etkinliği 1 ders saatinde yapmak imkansız gibi.Ben hayal kırıklığına uğradım.

arjen
13-11-2008, 18:01
Arkadaşlar şuna dikkat etmek gerekiyor.Ne zaman ki Beden Eğitimi dersine gereken önem verilirse işte o zaman kılavuz kitaplar istediğimiz gibiçıkar.Beden eğitimi dersinden ne vazgeçilebiliyor ne de tam anlamıyla yapılabiliyor.Eğer bir yerlerde beden eğitimi dersine herkes girebilir, yapabilir mantığı güdülüyorsa kılavuz kitap beklemenin pek de önemi yok gibi.

ftascilar
13-11-2008, 21:55
Değerli arkadaşlar kılavuz kitapta hiçbir şey yok okitaplarla bizim konularımızı işlemek çok zor çocuk derse oyun oynamak için geliyor orada yazan herşeyi yapabilsek türkiyedeki beden eğitimi dersinin kalitesini düşünün harika olurdu ancak çocuk oyun istiyor......

29-11-2008, 21:52
Sevgili kardeşim benimde elime geçti 2 kitap biri 1 2 3 sınıflara ait diğeri 4 5 6 7 8 sınıflara ait gayet güzel kitaplar.tavsiye ederim