PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : imam hatip lisesi sıfır ders saati

Recoba9
16-09-2017, 00:19
Arkadaşlar imam hatip lisesi sinde öğretmenim 7 yildir sorunsuz calismaktayim. Bu sene okulumuz tasindigi icin 8 sinifa düştük. Doğal olarak ders sayimiz düşecektir dedik fakat öğretmenler kurulu toplantısnda müdürüm herkesin icinde bana bu sene sizin dersleri meslek dersi ogretmenlerine ve kendine Hüsnü hat ve dini musiki adi altinda dağıttığini ve bana ders vermediğini acikladi. Ben tekim okulda ayrica engelli kadrosundayim. Ne yapmalıyım bu büyük usulsüzlük icin. Birde ders programı verilmedi tarafima ayrica birlestirilen trafik ve saglik dersinide gene ayri sekilde hem 9 hem 12 lere biyoloji öğretmeni ne vermis. Kisisel hic bir problemim yok tartışma bile yok ama ne yapmalıyım. Teşekkürler simdiden

kurs123
16-09-2017, 13:47
Merhaba Hocam,
Ben de İmam hatip de çalışmıştım, ben çalışırken de okul idaresi beden eğitimi derslerinden kısarak kız sınıflarına"Dini musiki dersi" koymuş ben de norm fazlası olmuş ve tayin olmuştum. Yeni okulum İ.H.L' nin bir sokak ötesinde olduğu için sık sık İ.H.L deki arkadaşlarla konuşuyorduk, benim tayin olduğum yılın sonunda öğrencilerin karnelerinde "dini musiki" diye bir ders olmadığını beden eğitimi seçilmeyen kız sınıflarında "beden eğitimi" dersi yazdığını ve bu derse not verildiğini görmüş, ben gittiğim okuldan memnun olduğum için umursamadım ama siz bir araştırın isterseniz.

kurs123
16-09-2017, 13:51
Ayrıca trafik dersi Beden eğitimi öğretmeninin aylık ders saati karşılığı girebileceği bir derstir, biyoloji öğretmeninin değil.Aşağıdaki linkteki tabloyu inceleyebilirsiniz.
https://www.turkegitimsen.org.tr/1downdosyalar/norm_kadro/119sayili_ttk_karari_cizelgesi.pdf