Orijinalini görmek için tıklayınız : ilkokullarda 2,3 ve 4. sınıflara beden eğitimi öğetmeni derse girsin mi?
bavaruaa
20-09-2013, 22:37
4+4+4 ile 4. sınıflar elimizden alınmıştır. 1-5. sınıflara oyun ve fiziki etkinlikle dersi konulmuştur. yeni programa göre 5. sınıfların programı oyun ve fiziki etkinlikler desinin devamı niteliğinde ise neden beden eğitimi öğretmenleri de ingilizce öğretmenleri gibi 2. sınıftan itibaren derse giremiyor? bu konuyu gündeme taşımak istedim. acaba benim gibi düşünen kaç kişi var? ilkokullara derse girmek istermiydiniz?
yoksa aslaaa diyenlerdenmisiniz?
bu konuyla ilgili duyumları olan arkadaşlar var mı?
bavaruaa
24-09-2013, 23:06
sanırım kimse ilkokullara derse girmek istemiyor. halbuki ben oyun ve fiziki etkinlikler dersinin beden eğitimi öğretmeni tarafından okutulması gerektiğini düşünmüştüm. neyseee.:thumbdown:
kirmizi27
25-09-2013, 19:33
hocam bu işin temeli ilkokul zaten tabii ki bizler girecegiz unutmayalım ağaç yaşken eğilir avrupa ve daha birçok ülke sporda neden başarılı neden branşlaşma küçük yaşlar da oluyor bir düşünmek lazım olimpiyatlara aday olan bir ülkede beden eğitimi dersine verilen önem değer bence bu olmamalı..saygılar sevgiler
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.